The Wire – Drót második évad

you gotta keep the devil way down in a hole

most dobtam össze gyorsan a főcímből kivágott pénzes képhez
Asszem a Wire készítői azok akik zsenik, de a legutolsó emberig a stábból. Aki vagy akik írták ezt a sztorit, akik belepumpálták a pénzt, akik bekasztingolták ezt a csapatot (ki gondolta volna hogy a harmadik műszakban tök szart alakító csávó itt villant), akik összevágták a főcímet aminek olyan ritmusa van, hogy mint a tizenkétszer végignéztem. Az utolsó emberig gratuláció nekik eme kultsorozat miatt.

A helyszín megint Baltimore, az ügy más, meg ugyanaz, meg minden. Ezúttal a kikötő a célpont. De komolyan, ilyen profin felépített sztorit, jól adagolt feszültséget még én is ritkán látok, aki már egy ideje több sorozatot nézek mint filmet. A legdurvább nekem a korrupció szál volt, hogy milyen magasra ért a hálózat. De a többi is, gyomorbamarkolóan realista.

Amúgy a második évad dvd-t láttam, és nem merem kijelenteni sem azt, hogy verte az első évadot, sem azt, hogy gyengébb volt nála. Mostantól meg türelmesen várok a harmadikra, vagy ki tudja, de ezt támogatni kell úgyhogy vegyétek 8k-ért, mert ez a legrealistább (az emberek nem a valóságot akarják látni) sorozat ami létezik jelenleg. HBO legjobbja, méghogy Rome, abba pumpálják a pénzt, ez meg épphogy kapott eleget a 4. évadra, fuckit…

human
írta
2006. 01. 10. 21:29
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “The Wire – Drót második évad” bejegyzéshez

 1. Túl vagyok mind az 5 évadon.
  Rengeteg filmet nézek,köztük sok sorozatot is,de a mai napig a hatása alatt vagyok a “Drót”-nak.(Pedig már jópár hete befejeztem sajnos)
  Az eddigi legjobb,legreálisabb,leglebilincselőbb!
  Bármelyik szereplővel tud azonosulni a néző,és a színészek…
  Egyszerűen nem akarom elhinni,hogy nem igazi gengszterek,és zsaruk játszottak a filmben!
  Gyerekek:EZ KÖTELEZŐ!

 2. Egyszerűen zseniális tényleg! És az a rejtett, nem teljesen egyértelmű humor! Félelmetes királyok csinálják! Most kezdem még csak a harmadik évadot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.