Fargo

Az egyikk főbb szereplő a semmi közepén a hóban egy hullával
Az egész Fargóban kezdődik, vagyis a jéghideg kellős közepén áthajtó kocsival. Jerry (William H. Macy) felbérel 2 embert, hogy rabolják el a feleségét, aztán majd az apósa kifizeti a váltásgdíjat. Eddig semmi extra, a többit meg nem mondom el, mert meg kell nézned, de nyilván nem a legjobban sül ki ez a túsz dolog. Az biztos, hogy egy Hostile féle túszdrámát ne várj, de hát az isteni Coen tesók írták a forgatókönyvet, és az egyik Coen rendezte, így már azért lassan kezdes sejteni miről van szó. (még ha van is rossz filmjük amúgy)

Eltaláltad, feketehumor a javából, hatalmas szövegekkel, rohadtjó télies hangulattal, Steve Buscemivel, meg Peter Stormarevel (akit a Prison Breakból ismerhetnek a fiatalabbak) meg még jó pár szerepét hibátlanul játszó színésszel. Iszonyat jó volt, ahogy az egész film olyan természetesnek tűnt, és kifordítottnak.

A cím alapján amúgy mindig össztévesztettem valami másik filmmel, ezért nem láttam eddig, de most egy 8/10 simán kirepül neki. Aztán mindjárt indulok is megnézni végre a Kiss Kiss Bang Bang-et.

a lot can happen in the middle of nowhere
human
írta
2006. 01. 23. 15:47
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.