Dead Man’s Shoes

Egy kép a filmből, amin a főcím olvasható
Az a helyzet, hogy ez a film padlóba döngöl, és ennyi talán elég is lenne. Jönnek a britek és nulla pénzből leforgatják az egyik legjobb bosszúfilmet ami létezik.

Szóval a film kemény, van benne erőszak ezerrel, de nem rulez, nem cool, csak erősen gyomronvág néhol. Ha megnézzük a hatalmasat alakító Paddy Considine képeit akkor vazze, ez az ember teljesen életvidámnak tűnik szinte minden képen, kivétel amit a filmből vágtak ki. Most akkor jó színész vagy jó színész. Mindenki azt mondja, hogy az elején annál a jelenetnél tudta, hogy jó film lesz, de hát ha egyszer ez az igazság, csak csatlakozni tudok. Most meg mész és megnézed, a történetről meg elég annyit tudni, hogy basszúfilm, de nem akció, vagy a dvdborítón megijedve, nem horrorfilm.

Igazán jó választás volt, szupervihar vagy Bounty helyett, hogy a “fantasztikus” megasztárt ne is soroljam. Ja a pontszám 8/10, és a soundtrack is jól illeszkedett a mozihoz. Javaslom ne olvassatok máshol róla hanem húzzatok beszerezni (pl amazon.co.uk-ról is lehet), mert amiket találni azok full spoileresek, szerencsére én is csak a film után néztem párat, amikor képet kerestem. Trailer is van, de az szintén nem aprózza el a spoilerek szórását.

now, i’m the monster

human
írta
2006. 03. 18. 23:48
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Dead Man’s Shoes” bejegyzéshez

 1. Letöltöttem, megnéztem. Egyátalán nem olyan volt, mint amilyenre számítottam, azt hittem, az akción lesz a hangsúly, de nem. Pont emiatt hatalmas film.

 2. Vazze, mekkora film volt! Tegnap néztem, ajánlásodra, huhhh, belenyomott a székbe jópárszor!

  na és igen, kellett hozzá előtte a spoiler-mentesség!

  üdv

 3. igen, az amazon.co.uk-ről! valószínűleg külföldről rendelek filmet, amin gondolom nem lesz semmilyen magyar felirat, mert ehhez a filmhez az ugye elengedhetetlen, tekintve , hogy eléggé durva angol accentussal van megáldva! amúgy kiváló kis mozi, mindenkinek ajánlható

 4. Nem volt semmi!
  Rá lehetne fogni, hogy ezt-meg azt már láthattunk más filmekben, de basszus ez a… nyers szag ami sugárzik az egészből, ez a hangualt, ez valami nagyon durva.

  Szerintem az a tekintet és kiejtésmód adja vissza a legjobban a film velejét, mikor az egyes szereplők kimondják: itt van Anthony bátyja, Richard… És mindenkin az a döbbent arckifejezés…
  Marhajó volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.