Pénz beszél: Two For The Money

Al PAchinó elől, nyalókával
Fogadhattam volna rá (hogy kapcsolódjon a bevezető a filmhez), hogy ez egy fullközepes film lesz. És nyertem volna, bizony. Nézzétek meg a képet jól, megvan? Elárulom, hogy egy percig sem fogtok úgy izgulni mint a látható főszereplők. Azt pedig ne felejtsük, nagyon divatos mostanában: inspired by a true story.

Az a helyzet, hogy az alap még akár egy sokkal jobb drámára is elég lett volna, mert érdekes, szerintem. Azokról szól, akik a fogadóknak adnak tippeket százalékért, szal nem veszthetnek csak ha faszok. A főszerpelők: Pachino rutinból nyomja, kicsit fáradtan, Rene Russot talán ha 2 filmben kedveltem eddig összesen, ez nem tartozik közéjük, Matthew McConaughey meg, hát nem vagyok csaj, hogy a kidolgozott felsőtestére izguljak. Ez most olyan eset, hogy nyugodtan nézzétek meg a trailert, és váltsatok jegyet másra.

Ami vicces, hogy a film tavalyi, meg nem is volt túl sikeres ott sem, dvd is kijött már belőle arrafelé, erre behozzák és teleplakátolják vele a várost. Értem, hogy Pachino nagy név, de ha 35 millióból készült, októberben bemutatták kinn, és csak 22 milliót hozott ott, akkor asszem nem nevezhetjük kasszasikernek. Ilyen nevekkel pedig arra hajtottak bizony, elég populáris hozzá a darab. 5/10 a Pénz beszélnek (mekkora magyar cím már, főleg hogy már volt ezzel egy másik film, vígjáték) , azt meg ne is kérdezzétek, miért nem a Jégkorszak 2-t néztem.

human
írta
2006. 03. 31. 00:24
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.