Arnyék nélkül

Kép a filmbpl, a 3 főszereplővel
Ugye most volt, és ismét meg kellett állapítanom, hogy Paul Verhoeven tudja mitől döglik a légy (a láthatatlan ember öli meg, kac-kac), csak néha elbassza az arányokat. Most konkrétan, bár hihetetlen jól volt megcsinálva szerintem maga a láthatatlanság, mégis túl sok volt az időhúzás, pedig a film utolsó harmada, a konkrét gyilkolászás az valami brutálisan jó.

Te mihez kezdenél ha láthatatlan lennél? Most biztos sokat lelehet szűrni a személyiségemből, de én gyerekkoromban az egyik legjobb képességnek tartottam ezt, az összes szuper tulajdonság közül. Erről biztos a láthatatlan emberes sorozat is tehet. A lényeg, tudóskám elkészíti a láthatatlanná tevő szérumot, egy ideig a visszaváltoztatót nem, de aztán azt is, és a sok állatkisérlet után kipróbálja magán (nem várt fordulat).

Emlékszem annó láttam moziban, de ennyi cicire nem emlékszem, konkrétan Rhona Mitra (igen, ő van a Boston Legalban, és ott is bombázó) melleire nem emlékeztem. Jobb is hogy Elizabeth Shue nem villantott, mert nála nem lett volna szebb, meg ő komoly színésznő haha. Szóval van meztelenség, vannak cicik, iszonyatosan jó trükkök, és egy brutális vérengzés a végén, csak a bevezető lenne rövidebb. Sajnos nem sikerült jól érzékeltetniük, ahogy átbillen főhősünk. 6/10 a vége.

Van akinek bármi ami időutazás az jöhet, hát nekem meg bármi ami Láthatatlan emberes, ez tuti. Nemsokára egyenesen videóra megjelenik a Hollow Man 2 méghozzá Christian Slaterrel, aki bizony ide süllyedt, de hát az Alone in the Dark című Uwe Boll film után már inkább csak emelkedni lehet.

human
írta
2006. 04. 16. 12:37
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.