Jack Sparrow… kapitány

Igen igen, bla bla, Johnny Depp nélkül nem lenne ennyire jó a film, de hát ott van Johnny, és ez meg eszméletlen jó kis popkorn mozi. Ma néztem újra dvdről ahogy kell, most láttam harmadszorra talán. Nyilván mindenki látta már, ugye?

Este meg a Némó nyomában lesz, ne feledjük, bár én már láttam párszor. Szerintem az egyik legjobb animációs mosolygós nevetős.

human
írta
2006. 04. 17. 15:46
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Jack Sparrow… kapitány” bejegyzéshez

 1. Szerintem ez egy nagyon jó film,én ajánlom mindenki figyelmébe,nézzétek meg,minden részét.Én csak egyszer néztem meg először de már akkor megszerettem,a kedvenc fimem! Megnéztem már vagy 22340 00000x! Kurva jó! Jack olyan cuki benne,de főleg a kettőben amikor beleesik egy frissen ásott sírba,amikor rájön hogy most mi is a szituáció akkor azaz arc olyan cukika!!!!
  Nevem:Lilla

 2. Helló! Nevem: Alicija Lizzy Boratyn.De a barátnőim csak Liz-nek vagy Alának! szólítanak.Én jelenleg 14 éves vagyok! Születtem:1992.11.27.
  Képzeljétek én már találkoztam Johnnyval,nagyon kedves! És már több mint 16 autógramom van tőle,komolyan! És minden autógramhoz még puszit is adott! Láttam már természetesen a Dublőrét is,ő is nagyon kedves és ő két puszit adott nekem.
  Láttam már Johnny feleségét is Vanessa Paradist,ő is nagyon kedves.És persze tőle is kaptam már puszit ahogy eddig mindenki mástól akiről már beszéltem!
  Természetesen láttam már a két gyermeküket is Lilyt és Jacket.Nagyon aranyosak!
  Beszélgettem is velük! Azt mondta nekem Lily hogy én vagyok a kedvenc barátnője,most már.Találkoztam már a Charlie és a csokigyárból a már három jól ismert szereplővel is, Julia Winter-rel,AnnaSophia Robbal és persze Freddie Highmore-al is.
  Johnny Depp-től nekem megvan az összes filmje! Egytől-egyig mind!
  És egy csomó gyülyteményem is van róla.Poszterek,cikkek,képek minden ami csak létezik.Mellesleg Johnnyék is a milliomosok kőzé tartoznak mint Én.Most,apukámnak kb. 800 millió dollárja van,a bankban!
  Én kemény két évig tanultam a magyar nyelvet míg megtanúltam helyesen írni,olvasni és mindent ami ehhez szükséges! Igazán útálok nyelvet tanúlni! Kivétel az angolt!
  Mert hogy angol nevem ellenére én magam Lengyel lány vagyok.Lengyelországban születtem,Niebieski-ben,ez Lengyelországban egy nagyon szép város!

 3. Jack Sparrow kapitány a kedvencem a filmből.Olyan kisfiús! Nem?
  Annyira kis édi! Nem tudok betelni vele.ANNYIRA CUKKIKKA!!!!!! Most kint voltam a Karib tenger kalózai premierjén és kaptam tőle autógrammot,és persze le is vagyok vele fotózva! Örökké metartom azt a fotót! Már amúgy valamennyire tudtam is vele beszélni.Mert hamarosan azaz Januárban viszgázok angolból.Azt mondta:”Remélem nem utóljára telálkozunk” Olyan jó volt ezt hallani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Nvem:Lilla

 4. mért kell hazudni !!!!!!!!!!!!!!!
  álmodba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  hazug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.