Matador


Erről van szó, másfél óra szórakozás, szintén nem is akar több lenni, én meg azt veszem észre magamon, hogy hangosan nevetek rajta nagyon sokszor. Semmi nagyon meglepő fordulat, vagy agyoncsavart forgatókönyv, hanem egy élvezhető bevált elemekből épített mozi (vagyis Mo-n valszeg egyenesen videóra)

Arról szól, hogy egy bérgyilkos, Julian (Pierce Borsnan) elveszti. Na nem a fegyverét, hanem az eszét, legalábbis annyira, hogy képtelen lesz gyilkolni. Aztán ottvan még egy általa berángatott pasi, Danny (Greg Kinnear), akitől segítséget remél. Vagy valami ilyesmi, mondtam, hogy nem a történet adja el.

Az ilyen kikacsintás szerűket bírom én a legjobban, amikor Danny arról faggadja Juliant (aki ugye négyszer volt Bond), hogy kém-e. Meg az ilyen hasonlatok sem semmik, mint a most kvöetkező: I look like a bankok hooker on a sunday morning after the navy’s left town.

Egy 7/10 az értékelésem, és még a zene is bejött többnyire. Anyagilag nem volt sikeres, 12,5 millióból készült, és csak annyit hozott amerikában a mozikban, ami ugye veszteség, mert a moziké a bevétel fele.

– Come on! It’ll be a good time!
– Oh, so now killing people is a good time?
– Can be.

human
írta
2006. 05. 16. 10:14
megjelenés
1
hozzászolás


Egy hozzászólás a(z) “Matador” bejegyzéshez

  1. Sztem nagyon,jó vicces érdekes Price most is jól alakított mint eddig. Nekem az összes film nagyon tetszik amiben játszott. Nem csak akcióhősként alakít jól,a vicces szerepeket is jól eljátsza.Hozta a formáját.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.