Pókerarcok

You know what cheers me up when I’m feelin shitty? Rolled up Aces over kings, check raising stupid tourists out of huge pots, stacks of checks I can’t even see over, and late night high limit games at the Taj, where the sand turns to gold.

Nem igazán lehet szaporítani róla a szót. Ez egy jó film. Annó 7/10-et adtam rá, és ezt továbbra is tartom, az újranézés után. A vége játszma az meg majdnem tökéletes.

Ez a Matt Damon srác tud forgatókönyveket választani. Hol közönségsiker matekzseni, hol pedig profi pókerjátékos, ott ahol a szerencsének már semmi köze a dologhoz. Persze most is van nála jobb színész a csapatban, aki abból a szempontból fehúzza a filmet, a Good Willben is volt (nem, nem a moonfucker). Ja és Famke Janssen itt még csak 33 volt, és h-o-t. Mostanra már nem annyira.

Valami magányos estére ajánlott, mert akivel néznéd az úgysem fogja érteni, neked miért tetszik annyira. Na nem ez a választóvíz, de lassan új filmnéző partnert kell keresned ha ez az eset áll fenn. Vagyis a filmben ezt jobban mondják, aki beírja azt az idézetet a kommentelőbe az jól teszi.

If you can’t spot the sucker in the first half hour at the table – you are the sucker

human
írta
2006. 06. 16. 22:38
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Pókerarcok” bejegyzéshez

  1. Matt Damon olyannyira jól tud választani forgatókönyvet, hogy a Good Will Hunting-ot ő is írta egy Oscar-díjért cserébe haverjával;)

    Egyébként meg valóban, hiszen az ő kémsztorija (Bourne) már sikeresebb, mint Tom Cruise-é (Mission Impossible)

  2. …és 999 ft-ért megveheted dvd-n. Igaz, hogy 4:3-mas, de a képminőség szuper. Egyik kedvenc filmem (bár nekem Edward Norton miatt jön be, ő a másik színész-zseni)

  3. Szerintem a pókeres filmek történetében ez az eddigi legsikeresebb! Csak azt sajnálom, hogy nem láthatunk belőle 2. részt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.