Az megvan, hogy van itthon Standup comedy a tévében?

Csak éppen “Rádió humorfesztivál”-nak hívják, de ugyanaz a séma (csak ezt 8 évente rendezik vagy mi). Csavó kiáll a mikrofonhoz és közönség előtt beszél. Ez is valami vetélkedős formában, és már a középdöntők folynak, de az a helyzet, hogy én bizony felnevettem párszor, mert voltak poénok. Ez nem a hullafáradt már teljesen kimerült hetihetes – fábry – gálvölgyi és a többiek csapat.

Következő adás jövő szombaton, elsején, az M1-en 18 órakor.

human
írta
2006. 06. 24. 18:59
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Az megvan, hogy van itthon Standup comedy a tévében?” bejegyzéshez

  1. Én is néztem. Régen nevettem ennyit. Jövőhéten már felveszem, de ma nem tudtam. Le akarom szedni vhonnan, de nem találtam idáig. Ha vki látja szóljon pls.

  2. SASboy:

    A Petőfi Rádió oldalán (petofiradio.hu) megtalálhatod a felvételeket (persze csak hang). Csütörtökökönn keressd 14 órakor.
    Valóban jó ez a verseny.

  3. Hm, ez fura, létezik az az email cim. Beirtam egy másikat most. Egyébként ha csak annyit szeretnél irni, hogy húzzak a rákba és ne szivassam már a blogot, akkor nem szükséges, értem a célzást. Neten keresztül bunkó vagyok ám, valójában meg egy kis birka bré. Még a legnagyobb bránerrel is jópofizok, erre neten meg keménykedek. Ezt a hozzászólásomat is nyugodtan törölheted, nem nagyon vág a témába:)

  4. Ez tényleg elég szép volt. Úgy tűnik itthon is működhet a standup :) Jó látni, és kösz hogy szóltál :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.