Ki hányszor látta

Szokás szerint az ismétlésének hétvégéje:

  • Az ötödik elem: annyiszor láttam h bizony már meguntam. Mozi, kalóz vcd pár évig de már kidobva minőség miatt, meg a tévében is lement már jó párszor.
  • Filofax: ez elsőre vicces volt. Azóta már leadták 20*

Veletek miket utáltatott meg a tévé?

human
írta
2006. 07. 08. 18:31
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Ki hányszor látta” bejegyzéshez

  1. ma este (szombat) számkivetet a TV2-n! Szerintem ebben az évben már vagy 3xleadta… Már nagyon unom pedig elsőre tetszett!

  2. jaja. rtl klub minden egyes nemzeti ünnepen, munkaszüneti napon, karácsonyon stb-n lead legalább 1 bádszpenszer-terenszhill filmet, mintha egyenesen kötelező lenne….
    és az 5.elem is már minden adón milliószor volt. kár egy jó filmet ennyire rongyosra játszani…

  3. megutáltatta? szerintem ez csak rajtad múlik hogy nem kapcsolsz el, de biztos hogy pl operás résznél (5. e) biztos megnézem újra) tehát te elkapcsolhatsz nem értem mi ebben a megutáltatás

    amúgy szegény TV mit vegyen meg? minden nap le kell adniuk 2-3 filmet év 360 nap évente készül 3×50 film nem lehte elekrülni hogy ne ismételjenek annyit ráadásul kinek van pénze azt a 150 filmet emgvenni, szóval valahol megértem a tv-ket is ráadásul ha még 20x is produkál nézettséget akkor mi kényszeríti hogy nagy neveket vegyen?

    persze BD meg TH-en továb kéne lépni

    Különvélemény

  4. persze, és a Rejtelmes vulkán című Zs. mozi meg országos premier. bármikor elkapcsolhatsz.

    És nem is adnak minden este “nagy” filmet, szal a levezetésed sem állja meg a helyét. Meg nem is a 11kor kezdődő filmre gondoltam.

    a Beethovent vajon hányszor lehet még ismételni?

  5. és mellesleg hány új filemt adtak a héten. ja és több mint 150 készül egy évben

  6. szegény TV ? ugyanmár… pl. a jó sorozatokat vegye meg. az is jobb, mint ezek a 301303-ra ismételt filmek.

  7. én még mindig nem unom az 5. elemet, szerintem az egyik legjobb film… pedig istenuccse láttam már jó soxor…

  8. A tv velem saját magát utáltatta meg. A sok szar F kategóriás katasztrófafilm meg az állandó ismétlések miatt nem is nézek tv-t. Néha megnézem a helyszínelőket aztán csá, a többi jön a netről. Filmet azért én se utálok meg ha már valami egyszer tetszett nem vész a másik végletbe.

  9. 5 elemet szó szerint legalább 40-szer láttam. Még mikor 4x-es CD íróm volt, és napi 20 CD-t megírtam, amíg a gép írt (ugye buffer underrun protection-t felejtsd el akkoriban, ha csak nem voltál milliárdos) addig TV-ztem .. s volt, hogy napi 2-3x is megnéztem az 5.-ik elemet :D

  10. Eddie Murphy filmek… van az, amelyikben afrikai herceget játszik (Amerikába jöttem, asszem) és a Bumeráng című (angol címet nem tudom)… + még jó néhány.

  11. Velem speciel az iskola utáltatta meg az Indul a bakterház -t .
    Pedig elsö 1-2 alkalommal még jó is volt , de nemtom , hogy ez amolyan iskolás bevett szokás e , vagy nemtom , de minden egyes lyukasórán , és helyetteseítésen ezt “kellett” néznünk … (és azért volt pár lyukas órám így 14 évnyi tanulás után :)

  12. Áruljátok el, hogyan lehet egy olyan filmet, mint az Ötödik Elem reklámblokkokkal együtt nézni.Ez nekem szentségtörés. Egyébként az operás résszel teljesen egyet értek, miattam ezerszer is mehet egy nap, nem igazán lehet betelni vele.
    Szóval tv=reklám és kész?

  13. bud és terence
    jean reno filmjei (érdekes, az élethalálharcot valahogy meg egyáltalán nem jáccák:)
    csupasz pisztoly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.