Don’t Make Out With Whores


Mostanában nagyon jól be tudok választani. Ez a The Moguls című film egy feelgod alapdarabnak tűnik így megnézve, pedig csak annyit tudtam róla amikor kiválasztottam, hogy Jeff “The Dude” Bridges a főszereplő.

Aztán az elejefőcím alatt csak néztem mekkora szerintem jó arcok lesznek ebben, meg nők. Rengetegen a sorozatokból ugrottak be, de sorjában haladok asszem.

Andy Sargentee (Jeff “The Dude” Bridges) nemrég vált el a feleségétől (Jeanne “Big Love” Tripplehorn), aki azóta már újra házasodott. Nem is ez a lényeg, hanem hogy a fiuk hozzá került és Andy élete meg elbaszott. Ja, elfelejtettem megemlíteni, hogy a film végig narrálva van Andy által, ami marha jót tesz neki.

Szóval Andy élete elbaszott, ezért leül gondolkozni, ami ugye veszélyes. Aztán előáll az ötlettel a barátai elé, hogy forgassanak pornót. Ez a nagy dobás. MIndenki beugrik 2000 dollárral és mehet is a dolog, csak hát részt is akarnak venni benne, és miért is ne tennék, jóbarátok meg minden. A többit majd meglátjátok.

Akkor nézzük a még ismertebb arcokat. Rögtön először Lauren Graham, akit isteni volt látni kicsit, és még jól is nézett ki. Aztán ittvan a Rejtélyek városa seriffje is, azaz William Fichtner. Na ebből már Some Idiot sem akart kimaradni, akit Joe Pantoliano játszik (Mátrixból a rosszfiú lázadó). Na és Ted Danson, a többieket viszont már tényleg nem sorolom fel.

És a végén a poén végefőcím, mintha tényleg ők csinálták volna a filmet. Mind mind a mosoly arcomon maradásáért, azzal a dallal eggyütt. i am a good man.

human
írta
2006. 07. 09. 23:03
megjelenés
1
hozzászolás


Egy hozzászólás a(z) “Don’t Make Out With Whores” bejegyzéshez

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.