Amit nem tudok megérteni: Sweet November

Na nem a történetet, meg Charlize is baromi jó nő (bár ez biztos nem mozgatja a női nézőket). Azt nem tudom megérteni itthon miért vannak oda érte a csajok/nők. Rengetegen jelentették már, hogy a végefelé ködös szem meg minden. Imdb-n meg 5,4 ponton áll, és szerintem is egy full átlagos film.

Például a Ford Fairlane kalandjainál megtudom érteni, egyszerűen a szinkron odabasz, akkor is ha Nagy Ferő absz nulla szinkronszinész.

A Stallonés Oscar is ilyen, de ott is a szinkron szerintem. Biztos van még jó pár példa.

Holnap meg (remélem) az évtized legjobb filmje (TOp10-ben bennevan) kritikával jövök.

human
írta
2006. 07. 13. 00:15
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Amit nem tudok megérteni: Sweet November” bejegyzéshez

  1. Hol láttál szinkronosat ? Én ezt eddig csak feliratosan láttam, pedig dvd volt, és szerintem jó. Én ugye nem vagyok nő, tehát könnyes szem kimaradt, de szerintem jól eltalált film. Nem azt mondom, hogy van 8/10 vagy hasonló, de ez pl. simán újranézős. És nem szoktam sok mindent újranézni. Néha még 9/10eseket sem.

  2. Ja, az más. Csak azért nem értettem mert én még nem láttam szinkronos dvd-t, tv-t meg akkor nézek, ha ti mondjátok :) Amit kölcsönkértem mondjuk ausztriából hozták be, de elvileg amit kerestem neten, az is feliratos volt. Csak már azt hittem van szinkronos dvd :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.