Akcióhétvége Forddal meg Stallonéval

A szökevény: Hát az idővel megkopott ennek a filmnek a fénye a szememben és egy kicsit unatkoztam néhol rajta, pedig emlékszem amikor először láttam a kilencvenes években még talán az M1-en, akkor tátottam a számat rendesen. Bár akkor nem jutott minden napra egy szupermozi. Túl sok vastagbetű. Harrison Ford és Tommy Lee (ezért kapott valami oscart a mellékszerepére Tommy Lee vazz?). Ha úgty nézem, hogy akkor még nem volt minden sarokban egy ilyen akkor persze jó film, de sajnás már nem tudom úgy nézni, és a Traveler sorozat pilotja izgalmasabb volt, pedig tulajdonképpen sokkal szarabb.

Bérgyilkosok: Komolyan mondom, ennyi hibát egy filmben rikán látni, de még a teljesen fullgagyi odavetítéseket is elnézem ennek a darabnak könnyedén, egészen addig amíg Banderas kirobban az ablakon. Addig jó a film. Persze én odavagyok a hangtompító pisztolyos filmekért úgyhogy nem véletlen a tetszés. Aztán az említett jelenet után a film elveszti a lendületét és már az alkotók sem tudták minek húzzák, de húzzák.

Szóval ez az akcióhétvége most nem sikerült valami fényesen. Amúgy mindkét filmet 1300 forint körül vettem, de a Szökevény dvd készítője szerintem nem szokott ő maga filmeket nézni, mással nem tudom magyarázni a 3 perces átléphetetlen telefonhívás faszságot. A Bérgyilkosoknak meg a feliratja volt gigaszar, ki is kapcsoltam fél óra után inkább.

3 hozzászólás a “Akcióhétvége Forddal meg Stallonéval” bejegyzéshez

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.