Karib-tenger kalózai 2. – Holtak kincse

Keira Knightley és Johnny Depp
Az agyonhűtött teremből sodródtam ki a tömeggel, akik arról beszéltek, hogy mennyire jó volt a film. És ez így van jól, még a befejezés is tetszett nekik, az én sorozatokon edződött fejemnek meg aztán főleg nem okoz gondot a gigászi cliffhanger ami a film végén található.

Ismét Johnny Depp viszi a hátán a filmet, meg az a pár poén. ez viszont mennyire durva, hogy a már szerintem is túl vékony Keira Knightley semmi melleit hogy feltupírozták, bár csak szemből tudták. Viszont az arca nagyon tetszik. Orlandot meg lassan megszokom. Bele kell törődnünk lassan, hogy sokat lesz még a srác a vásznon, felesleges energia szívből utálni.

Amúgy azt kaptam, amit vártam, nem többet és nem kevesebbet. Mondjuk nem voltak túl nagyok az elvárásaim. Szinte nulla sztori, rohangászás egy kulcsért ami kinyitja a nem tudjuk mit. Brutkó ellenfél, aki tényleg váratott kicsit a feltűnésre. Jó díszletek és CGI, nameg popkorn, amiért külön kellett fizetnem. Szemrágúgumi, a jobbik fajta. Nyamm nyamm.

A befektetett összegekről annyit, hogy kurvasok pénz, de a Pirates 2 bevételeit látva asszem nem lőtt nagyon mellé a disney. Jövőre ugyanitt, én csengetek a kasszájuknál majd.

A végefőcím után van egy videó, de nem tudtam megvárni mivel majdnem felrobbant a hólyagom. A kutyás szálat zárják le amúgy, ezt most így bespoilerezem, de annyira mellékes szál, inkább csak poén amire így is megéri bennmaradni, hogy gondolom nem bánjátok.

A MOM Parkban néztem, természetesen feliratosan (ami szerintem a szinkron szövege lehetett, néha annyira eltért). Aki szinkronnal látta, és úgy húzza le a filmélményt, annak ne higgyetek. Ennyi.

Egy 7/10 legyen a vége, annak ellenére, hogy én végig élveztem, de egy kicsit azért túl volt nyújtva, vagy 30 percnyit még talán én is ki tudtam volna vágni belőle. Ja és a zene, Zimmernek valaki koppintson már az orrára, mert nem elég, hogy magát nyúlja ész nélkül, de még szar is volt, kivéve az első részből visszatérő főtéma, mivel az nekem bejön akkor is. És akkor kimerültek a negatívumok.

12 hozzászólás a “Karib-tenger kalózai 2. – Holtak kincse” bejegyzéshez

  1. Huhh, mekkora mázlista vagy…
    Nálunk vidéken egy így működik. Meghallottam a szönyű hírt, szinkronosan fogják adni a Karib-tenger kalózai 2-őt, hirtelen bevillant egy emlékfoszlány, melyben először hallottam meg Johnny Depp magyar hangját, még azóta is kiver a víz, olyan borzalmas.
    Irány egyből a telefon, tárcsázom a Nyíregyházi Pláza számát, rövid várakozás, mely alatt még naiv módon reménykedtem, hogy mégiscsak megnézem moziban, ezt a nagyszerű filmet.

    – Hollywood Multiplex, tessék?
    – Jó napot, érdeklődni szeretnék, hogy lesz-e feliratos előadás a Karib-tenger kalózai 2 című filmből.
    – Szinkronosan adják a mozikban.
    – Azt én is tudom, de nem lesz egyetlen eredeti nyelves előadás sem?
    – Nem, miért lenne?

    Erről ennyit, nincs mese, meg kell várni a dvd-t!

  2. 1,5év után erre elmentem volna moziba de hát szink…

    PUKKA relíz egész jó és felirat is van

    nekem nagyon tetszett, 8.5/10, csak a végén az zavart hogy meddig pörög az a qrva kerék, de jó jelenet volt ha nem zavar… meg Jack, áááJohny jól nyomja remélema 3. részben At World’s End vagy vmi hasonló

    az is lesz legalább ilyen

    már csak azt nem értem miért pont ez a film lett ilyen rohadt nagy kasszasiker? első hét 150 milla stb..

  3. azé ez lett mert jó :D
    persze hogy lesz johnny a 3.részben, ha jók lesztek akkor majd írok egy spoiler bejegyzést annak akit érdekel

  4. Tehát akkor a második rész is egy történet nélküli, rohadt unalmas csilivili fostaliga mint az első rész volt anno?

  5. “Zimmernek valaki koppintson már az orrára” Szerintem most nem ő jegyezte a zenét, csak felhasználták az 1. rész zenéit.

  6. Nekem azért az első jobban bejött. Mondjuk én szerencsétlen módon szinkronnal láttam mert a feliratos nézést elmosta az eső… Valahogy egy se eleje se vége cucc volt. Kíváncsi leszek mi lesz a 3. résszel…

  7. Szerintem a KTK(1;2) a világ legjobb filmjei k…. jók a szerplők.Nekem Jack stílusa nagyon bejött.

  8. Szerintem nagyonjól sikerűlt, jók vagytok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.