Két film, csak feljegyzésképp

Amikről hosszabban nem akarnék írni. Ezt onnan tudom, hogy már 4 hete nem írtam a másodikről pl, de sövény túlt is vagy 2 hete láttam kb, bár kicsit összefolynak a napok.

Túl a sövényen: Egész kellemes kis animációs film. Bár a tanulságokat meg tanításokat kicsit túlzottnak éreztem, de azért pár poén is akadt amin nevetni lehetett. Az animáció is elment, kivéve pl a medve kajájának a hegyről legurulását. Ennél még a max payne2-ben muzsikáló kezdeti havoc is jobban csinálta volna. Meg volt még egy bosszantóan fura mozgás. Meg volr pár olyan fura, ami odaillett. Azért nem értékelném túlságosan fel, de egy 6/10 simán. Mégegyszer valszeg sosem fogom látni, de ennyire elment.

Poseidon: Szintén közepes, nulla drámával. Viszont az akció végig hasít, mármint a kisgyerek megmentésén kívül nem igazán volt olyan jelenet, amikor az órámra akartam volna nézni. Rövid, velős, 6/10. Sztori ismert: nagyhullám feldönti a tengerjárót, és pár ember a hajó feneke felé kezd menekülni. A Thief meg bután lenn marad. Az eredetinek nyomába sem ér, és a bukását elnézve a katasztrófafilmeknek kaput még egy ideig. Ezt sem nézném meg még egyszer, de a hűvös kossuth moziban a kényelmetlen székeken elment annó pár hete. Szerintetek meddig húzza még a kossuth mozi amúgy? Már a kajánál árultak jegyet is, nem volt külön pénztáros.

human
írta
2006. 07. 25. 01:34
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Két film, csak feljegyzésképp” bejegyzéshez

  1. Nyugodj meg :), ezt a jegyárusítási “reformot” már régóta tervezi bevezetni az intercom, és nagyon valószínű, hogy az összes HMPLX-ben is idővel átálltak volna erre, ha nem jön közbe vmi (ami nem tom mennyire publikus, szóval inkább nem írom le).

  2. Kossuth mozi rulez :) A rohadt gigaplexek meg húzzák le magukat az 1200 forintos jegyeikkel…

  3. Én már nem bírom ezt az animációs és katasztrófa dömpinget. Horrort akarok! Zombis véres kegyetlenségeket.

  4. Kossuth mozi a legjobb sztem is. Budapest legjobb terme is ott van, bár valóban ki lehet fogni rossz széket:)

    Mézga Géza se volt túl jól animálva, mégis az a legkirályabb rajzfilm.

  5. a nagyteremmel nincs gáz kossuthban, de a kicsik nem a legjobbak. A pénztár melletti elmegy (és még az első sorból is nézhető, catch me if you cant ott néztem), de a kaja melletti jobbra pl katasztrófa, legalább 2-3 sort ki kéne venni belőle és növelni a székek közötti távot. Abba úgysem teltházas filmeket vetítenek többnyire.

  6. 1200 Ft? 750-ért néztem meg a Silent Hillt a Mammutban… Nem értem miről beszélsz. Akkor kell menni, amikor megéri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.