Clerks 2


Na ez is megvolt, és összességében eléggé tetszett. Az első résznek persze a közelébe sem ér, de az ugye kb lehetetlen is lenne. Az a film jó helyen volt jó időben. Na de pillanatnyilag ennyi nosztalgia elég is lesz. Egy szinte biztos, ezt a filmet nem fogjuk agyonidézni.

Hőseink a jó öreg bolt leégése után egy gyorsétteremben vállalnak munkát, Dante a házasság szélén, szerető szőke cicababával, Randal meg semmit nem változott. Aztán jönnek a bonyodalmak. Ööö ezt majd meglátjátok. Na és Jayt és Silent Bob-ot is (asszem ideje újranézni amint visszavágnak).

Igazából végig valami olyasmi érzésem volt, hoyg ezek ilyen évek alatt gyűlt szkeccsek egymásra dobálva egy történet szerű mellett. Ez nem zavaró, mert akadnak marhajó poénok is, és az egészet valami feelgood érzés hat át. Ah, leírtam, nicns mentség, szóval a táncnál én csak vigyorogtam mint a vadalma, pedig nem vicces volt, csak jó volt látni. A filmes alázás persze most is megvan és még Affleck is vállalta a kameót.

Én kiadom neki a 7/10-et, de úgy, hogy az első rész az ugye 9/10 legalább. Egy dolog zavart igazán, hogy a vége túlságosan csöpögött, de olyna kb Jersey Girl mélységesen. Egy pontott ott vesztett.

Amúgy felmerül a kérdés, hogy bár ez a második rész jó nagy pénzből készült az elsőhöz képest, de gyerekek, miért nem készül ütős független film szinte nulla pénzből Mo-n (sok pénzből sem nagyon, de azt most hagyjuk)? De komolyan, az első rész 27 ezer dollárból készült. Az semmi, filmes viszonylatban.

human
írta
2006. 07. 29. 00:09
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Clerks 2” bejegyzéshez

 1. Van esély szerinted, hogy pár héten belül felirattal a hazai mozik is bemutassák?

 2. pont most neztem meg, de komolyan ez a film jobb lett volna ha nincs ez a bena ki kit szeret sztori hanem csak a gyuruk uras alazashoz hasonlo jelenetek:D

 3. Én még nem láttam de biztos szar. Kitaposott bohóccipő, csak a füveseknek poén.
  Ja és ez nem a csajozós nevem.

 4. ti vagytok a legnagyob dákóslukolok sirva nézitekmajd ahogy szétkurjuk az anyátokat rinya pinák aztán elmegyünk a miramaxos filmforgato gecikhez és megetetjük velük a szarunkat aztán kiszaratjuk és megetejük velük azt a szart amit a mi szarunkbol szartak aztán ti jötök kis pinaszomoritok!!!!!pusszi jay és néma bob

 5. Sose füveztem, utálom is, aki igen, mégis legkirályabb, evahr. Az egy főleg. Meg a többi szmissz film is mind legkirályabb!

 6. Én tépegetek szal akkor az előbbi commentek szerint nekem ez közelező cuccos lessz:D:D:D

 7. Fasza kis film! Persze az elsőhöz nem mérhető,de a sok gagyitól 1000x jobbb mint amiket mostanában a mozik vetítenek!

 8. Szerintem ez a film super jo, persze azer nem sertenem meg a Jay es Nemabobot mer az azer jobb….Nekem nagyon teccett, tobb iejn film kellene keszuljon!!!Rock4EVER

 9. Csöpögős? Ok, volt egy kis érzelem is a végén, az olyan nagy baj? Én is “die-hard” Kevin Smith fan vagyok, mégsem zavart. Sőt, a Jersey Girl-ben sem, az szerintem nagyjából egy szinten van a Chasing Amy-vel, csak más irányból megközelítve a dolgokat.
  A Clerks 2 meg király film. :D

 10. ez a film jó, nagyjabol ugyanaz mint az elso, csak mar nincs neki olyan alternativ-underground 0forintos feelingje, de ettől nem rosszabb, csak más. a végén tényleg sok a nyáladzás szerintem is, még jó hogy az a faszfej Jay legalább időnként rombolja a meghatottásgot. aki meg aszerint kategorizál, hogy “tépősfilm” vagy “nemtépős” az nem jó oldalon jár sztem.
  kinky kelly and the sexy stud
  ezt amugy a szinkronban milyen kellynek forditották?

 11. Már készül a Mo-független film! Nagyot fog szólni! NYíhheheheheheheeEEEEEEEEEEEe Idézet a filmből: “Valahol M7-esen járhattunk mikor hatnikezdett az anyag..”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.