Heath Ledger lesz Joker

Az ugye megvan, hogy én abszolúte oda voltam a Batman feltámasztásáért. Egy pillanatig sem volt kétséges, hogy ezt a pénznyomdát még működtetik egy darabig, úgyhogy most itt is ez a hír a második részről, és a főellenségről, mivel azért Joker nem lehet más. A Brokeback Mountainnal mostmár nagyon befutott Heath Ledger fogja megszemélyesíteni. A rendezői székben marad a jó öreg Nolan, mint ahogy a lovagunkat sem személyesíthatné meg más mint Bale. Ezek is már jóban lehetnek, mármint Nolan meg Bale, mivel ugye Batman Begins, aztán meg The Prestige is. A Beginsben amúgy Scarecrow kurvajó volt, ezt gondoltam idebiggyesztem a végére. Mellesleg a rész címe The Dark Knight lesz.

The Joker
human
írta
2006. 08. 03. 00:27
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Heath Ledger lesz Joker” bejegyzéshez

 1. ledger az utóbbi évek legnagyobb meglepetése.

  ausztrál tiniikonból olyan kult alakításokat kreált magának, mint a lords of dogtown-ban, a szörnyű grimmben az egyetlen nézhető dologés persze az alap brokebackben is odatette magát.

 2. én nem vagyok egy nagy Ledger fan, de a Dogtownban tényleg odatette magát és az alapján bíztatóbb a Joker helyzet.
  Amúgy meg nem inkább “Scarecrow”?

 3. Mr Double B: A “The Dark Knight ” a Frank Miller féle Batman képregény címe, szóval nem sok köze van a Star Wars-hoz. Miétrt kell azt gondolni, hogy ha valamiben szerepel a knight, vagy a dark akkor az rögtön Star Wars?

 4. ami képregény a star wars után készült :D

  de szerintem sincs amúgy sok köze, mivel ez tökéletes leírás batmanra… néha

 5. Oltári ötlet volt a szája szétvágásával bemutatni Joker vigyorát! Egyébként (ez csak tipp!) szerintem Scarecrow ugyanúgy felajánlja majd vegyészi tudását Jokernek, mint Henry “Ra’s al Ghul” Ducardnak. Hitvány jellem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.