Trailer jóság

The Last King Of Scotland: Nem elég, hogy Whitaker idén még a Shield csapatot is megsegítette, de egy filmje is jön, méghozzá ekkora trailerrel. Megtörtént dolgon alapul, és Whitaker az előző évszázad legbarbárabb uralkodóját játssza benne.

10th and Wolf: csávesz bevonul miután apját lelövik a házuk előtt, el a bűnöző családtól, de ott elkövet egy hibát, amiért fizetnie kell. Visszamenni a régi környékre, a családjába, és beköpni őket. Ezis valmai megtörtént cucc, azt írják. Menő ezt most nagyon.

Half Nelson: túl sok jó kritikából idéznek benne, de ez a trailer valmai miatt bejön. Talán a Broken Social Scene miatt.

The Departed: Scorsese megpróbálja remakelni a büntető Szigorúan Piszkos Ügyek-et? És még egy kupac tényleg színészt is összeszedett hozzá? Vazze, ez az ember őrült. Inkább valami eredeti forgatókönyvön kellett volna dolgozni ilyen gárdával.

És végül a Transformers trailer is, csak hogy ez is be legyen linkelve rendesen, ne pedig flashbe bújtatva. Ja meg Reneszánsz HD-ben. Yummie.

human
írta
2006. 08. 10. 21:54
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Trailer jóság” bejegyzéshez

  1. Márpedig akkor sem szeretjük a remake-t ha épp Scorsese rendezi! Gondolkodtam már rajta, hogy blogolok a témáról egy jó nagyot, de valószínűleg tele lenne szentségeléssel meg az amerikaiak anyukáinak emlegetésével, szóval inkább neki se állok. Human, esetleg ha neked van hozzá affinitásod, szívesen olvasnám (de talán mások is) a véleményed erről!

  2. Jómagam amúgy sem szeretem különösebben Scorsese filmjeit de ez a Departed, hát… Elég bénaságnak tűnik. Igaz lehet hogy csak azért nem tetszik mert nem ezt láttam elsőnek (pl a Magas Barna Férfi Felemás Cipőben egészen bejött pedig a francia verzió előbb volt).
    10th and Wolf meg irtó béna trailer és attól félek a készítői egyszerűen nem tudtak többet kihozni ebből az anyagból.
    Whitaker meg durván jó itt.

  3. 10th and Wolf elvileg ugyanazon az alapokon nyugszik mint az a bizonyos Johnny Depp, Al Pacino film, a Donnie Brasco ami meg ugye megtörtént eset

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.