Váróterem: Crank

Tudom, felületes vagyok néha nagyon, de ha ezt a Crank-et nem basszák el, akkor az a napom mindenképp jó lesz. Mert ez a trailer bizony üt. Az elején még nem annyira, de onnantól, hogy beleesik a medencébe és megszólal az agyoncsépelt, de mégis illő Fatboy Slim szám, engem megvettek kilóra.

De tényleg, Jason Stathamnak jól áll a pusztítás. Ez a bérgyilkos szerep. Ezúttal valami mérget pumpálnak belé, és ha leáll/megáll, akkor meghal. Úgy dönt ezt nem csöndben fogja megtenni. Azért szedtem most elő, mivel bemutató Szeptember 1. Rated R. ezt bizony nem a mélyenszántó dumák vagy csavaros történet miatt fogjuk szeretni, már ha egyáltalán szeretni fogjuk. Most akkor nézzétek meg újra a trailert. Az a jelenet mennyire kész van amikor a csaj mondja, hogy ne valami hazugsággal szakítson vele, erre lelő egy pasit.

Amúgy a kellemes B akciómozik mellett Stathamnak is vannak mellényúlásai, vegyük csak példának a Chaos-t, ami egy bankrablásos valami, és abban még a jó öreg Wesley “Penge” Snipes is szerepel, én meg kb. 20 percig bírtam.

human
írta
2006. 08. 14. 14:00
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Váróterem: Crank” bejegyzéshez

  1. Unom már Statham morcos pofázmányát. Meg ez az egész annyira agyatlan hogy valószínűleg dögunalom lesz (amolyan Bad Boys 2 szinten).

  2. Jason Statham miatt még a Szállító 2t is megnéztem, szerintem ha egyszer szembe jön talán a Revolvert is, én nem bírom megunni a pofáját a morcosságát és a hangját
    Handsome Rob Forever :)

  3. pedig a revolver az valami borzalmas volt, masodik nekifutasra se sikerult vegigneznem egyben

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.