Ház a tónál


Megállt végre a busz anélkül, hogy felrobbant volna, s a vagánykodás helyett Keanu Reeves tervezővé avanzsált, míg a rögtönzött buszvezető Sandra Bullock beállt orvosnak. Az SG.hu azt mondta “nyáltenger”, de szerintem egészen barátságos romantikus dráma.

A tóparti lakásból kiköltözik Sandra Bullock, és levelet hagy az utána érkező lakó számára a postaládában. Ezt a levelet azonban a legelső lakó kapja meg, s maguk sem értik, hogy mi van. De nem számít, nem hitetlenkednek sokat, én nem engedném őket a myspace.com-ra, még valami szatír lecsapna rájuk.

Végül aztán minden összefonódik mindennel, óriási elhibázott dráma lehetőségek, és mégis egészen nézhető film kerekedett belőle. Sci-fi rajongóknak, illetve olyanoknak, akik az időutazásos filmekben mindig a logikai hibákat keresik, azoknak előre lelövöm a poént: vannak hibák.

Summa summarum, a mosógépes teremben kifejezetten élveztem a filmet. Ebben szerepet játszott az is, hogy igen rosszra számítottam. És most, hogy itt ajnározom a filmet csak rosszat teszek. Szóval: ne számítsatok valami szépre ;).

ezagyerek
írta
2006. 08. 22. 02:02
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Ház a tónál” bejegyzéshez

  1. Nekem nagyon tetszett a film, annak ellenére, hogy magamtól nem ültem volna be rá.

    Voltak hibák, mint általában az idő beavatkozásakor mindig :) szerintem egy aranyos és szép romantikus film lett belőle… talán az első a műfajában amin még a végén kicsit izgultam is, hogy “ne haljon már meg” :)

    A romantikusok között nekem 9/10 – drámának viszont szerintem nem volt dráma.

  2. Ez is csak egy szánalmas remake, ami persze érdekel a szinészek miatt de ez a hálivúdi bőrlehúzás már rohadtul vérlázító. Amit (hozzáadhat) az eredetihez az a szinészi játék és a zene, amennyiben a másságot pozitív értéknek tekintjük.
    Izzítsátok a torrenteket az úgyis illeszkedik az (alkotók) szellemiségéhez.

  3. Én se magamtól mentem. Igaz pisztolyt se szorítottak a halántékomhoz. Bár Vonnegut megmondta, hogy ehhez elég egy “szeretlek” is :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.