Trailerkupac, köztük Harsh Times

A tovább mögötti beillesztett videóban van a legfontosabb. Christian Bale, és nem a Mágusos, hanem erőszakos Los Angeles? Harsh Times. Musthave, bocsi. A Training Day írójától (a többinél csak a screenplay).

Amúgy rohadt sok trailer jött, csak párat emelek ki.

Kezdem a Zen Noir-ral. Komolyan, ilyem címet? A trailer elég furcsa, nézős lesz ezért.

Soha, de soha ne nyúld le egy tengerészgyalogos nőjét. Akkor főleg ne, ha a Nip/Tuck gárda már 10/10-re javította a csaj kinézetét. Ezt tudtam meg a trailerből, meg azt, hogy ez egy kellemes kis B akciófilmnek igérkezik.

Ha kihagytátok volna, akkor itt van a The Protector Trailere, amiben Tony Jaa (az új Bruce Lee) egy egész várost kap el. Ez már nem piskóta, mi?

Tenacious D In The Pick Of Destiny. A világtörténelem legjobb bandája. Persze nem, de Jack Black, és vígjáték, ide vele. This is a Recording Studio!

A szerelem túléli a Haven elpusztulását (paradicsomét), vagy mi a bánat. Orlando Bloom, akit muszáj lesz megszokni gyerekek, én mondom, mert marad. Nem túl pörgő trailer. Meg van még itt Bill Paxton, a Big Loveból. Najó, a vége elmegy.

human
írta
2006. 08. 22. 23:25
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Trailerkupac, köztük Harsh Times” bejegyzéshez

  1. De fura ez a Protector, nekem már vagy fél éve meg van. A film legalább 1 éves, és most mutatják be az amiknál. Sztem már az új filmje (asszem Luc Bessonnal a produceri székben) is elkészült.

  2. épp most akartam beírni, hogy a “Tom yum goong” úgy nézem kicsit késve megy amcsiba, de látom már megelőztek. :)

    Ong Bak szvsz jobb, de mindkettőben jól nyomja a csávó.

  3. Meglepődtem, hogy új Tony Jaa film és nincs reklámozva Thaiföldön. Aztán a trailerből esett le, hogy ez a Tom yum goong és nem is annyira új.

  4. na tessék, robymus olvassa a filmbuzit. kicsi a világ. :D

    viszont erről jut eszembe, hogy régenn csekkoltam a blogodat, úgyhogy… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.