The Wild


Namost a The Wild az az, ami az előzetes alapján a Madagaszkárra hajazott, viszont utána jött ki a mozikban, szerencsétlenül. A Madagaszkár nekem kb nem jött be (persze a pingvinek igen), így olyan messzire kerültem e Vadkalandot (ez a magyar címe!) amennyire lehet.

És de rosszul tettem, mert ez bizony bejött. Mármint oké, nyilván nem az animációs filmek csúcsa, de egyrészt szebb animációs szempontból, másrészt meg nevetni is többet tudtam rajta. Na de komolyan, nem téglatest az oroszlán ujja, és még a hangja is Kiefer Sutherland, akinek a meghatódott vagy izgulós Nooo nem megy, de hogy is menne amerika legjobb ügynökének, aki nem rinyál soha, csak teszi a dolgát.

Ezúttal a nagy sztori annyi, hogy van a Kieferoroszlán, meg van egy kölke, aki nem tud igazán üvölteni, a látogatók is kiröhögik, de meg van róla győződve, hogy az igazi vadonban tudna, mármint a kölök van meggyőződve. Gyorsan meg is szökik, az apja meg utánaered, és a barátok is csatlakoznak. A zsiráf, a koala mackó meg a mókus(?). A legjobb fejek ezúttal is a mellékszereplők azért, példul a két városi krokodil az emberek fürdőhelyén, a kaméleonok, nameg a kígyó, aki a legjobb fej az egészben.

A zene is rendben volt, az állatok nem fakadtak úgy dalra bármikor, de voltak ilyen coldplay meg ilyenek egykét jelenethez (csak a coldplayra emlékszem hirtelen, de ciki)

Szóval ez egy kellemes esti mozinak bizonyult, de semmi extra, így 6/10-nél több nem jár. Kell hozzá egy kis hangulat, hogy az ember igazán élvezze. Nálam verte a Madagaszkárt, de gondolom akinek az bejött, annak ez nem fog. Nem tudom miért gondolom ezt, majd jól megcáfoltok. Az imdbn sem valami fényes a helyzete.

human
írta
2006. 09. 14. 22:16
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “The Wild” bejegyzéshez

  1. a madagascaron is unatkoztam tobbnyire (kiveve a pingvines reszeket, persze), de a vadkaland kozben konkreatan fontolgattam, h kijovok a mozibol, annyira kinos volt. kulonosen a koala viccesnek szant fingos poenjai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.