Az olcsó dvd egy drog, mondtam már?

Iszonyat miket vesztegetnek, de a legdurvább az az Isten városa 2 lemezes szuperextra kiadás 600-ért. Az vág padlóhoz.

Mai beszerzések (600ft):

 • Lépéselőny – 3 vagy 4 film trailere van a mozi előtt, ezt komolyan gondolták? legalább átléptethető, de akkor is.
 • M – a dvd-t baszták el, vagy tényleg van még fekete csík oldalt a 4:3ban? elég régi, kinézem belőle.
 • Intacto – vlc nem viszi, csak powerdvd
 • Hazugsággyáros – ez fasza, és más dvdk ajánlója is csak a főmmenüben választható, ahogy az nem zavaró, meg is nézem a kontrollét.

ja, kiadták a Hollót 950-ért, a Brandon Lee-set, meg van Nyisd ki a szemed is 950-ért, Szarvasvadász és Profi meg 600-ért, de azt majd legközelebb. Szerintem az intersparban a legdurvább a választék, oda még beugrom lehet a hétvégén, egy Good Will Hunting, talán egy Jade Skorpió Átka meg egy Veszedelmes Elme vallomásaiért. Ezek is 600-ért vannak.

Ja meg a Malénát is meg kell vanni, az is marha olcsó, csak a Corában nem volt. Amúgy az milyen már, hogy valaki 600 forintos dvd-t lop? Volt 2 Maléna doboz nejlon letépve, lemez lenyúlva belőle. Érted, ott a polcon a mittomén, rengeteg film, ezek meg a Malénát nyúlják le, ami a legolcsóbb. Mondjuk Bellucci citromot facsar a meztelen mellére benne, de akkor is.

human
írta
2006. 09. 15. 14:48
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Az olcsó dvd egy drog, mondtam már?” bejegyzéshez

 1. nekem a múltkor a sin city-t sikerült megvennem 990ért tele extrákkal.
  ezzel a vétellel, véglegesen rászoktam az olcsó dvdkre:)

 2. Az ezer forint alatti dvd-k droghoz való hasonlítása rendkívül helytálló: hosszú távon ennek is nagyon rossz hatása van, ugyanis a magyar dvd-piac haldoklása ennek a tendenciának köszönhető. Az utóbbi időkben már csak szép emlékeknek tűnnek az extrákkal felszerelt, igényes, digipackes kiadványok – kapunk undorítóan kivitelezett, fapados vackokat. De olcsók, ez tény.

  P.S.: az Isten városa tudtommal egy lemezes.

 3. igazn én még ezerért vettem, de az a fullos 2 lemezes volt. nem néztem meg csak láttam, és tokra ugyanannak tűnt a 600as (és már az ezres pulton sincs a 2 lemezes)

 4. kétlemezes isten városa? érdekes, ennek létezéséről nincs tudomásom. azaz elég kicsi a valószínűsége annak, hogy létezhet. :)

 5. a tescoban még régebben könyékig turkáltam a dvdk közt, és ott volt, villogott rajta a 990 felirat. máshol azóta nem is láttam.

 6. Tescoban vettem anno a Repülő török Klánját 990ft-ért dubla lemezes volt és az extrákhoz járt magyar felirat.:D
  ÉS John Woo régebi filmjei is ennyibe kerültek. És pár ászai harcmüvészeti filmek :D

 7. én már vettem pár 99 ft-os dvd-t de még egyiket sem néztem meg. a médiában 1 hete láttam az Alien trilógiát,díszdobozban,nem csalódtam…kb 16000 ft volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.