Az ördög Pradát visel


Most, hogy leültem ide a szerkesztőfelület elé a The Devil Wears Prada szösszenet kapcsán, egy deka normális gondolat sem jut róla eszembe, csak egy szó, üres. És még az sem a jó módon, ami kiűríti a fejet, mert nem úgy volt üres.

Arról szól, hogy csúnyalány -> széplány, meg kegyetlen főnök ami szerepben Meryl Streep még jó is, meg rengeteg sorozatos arc elszórva erre arra. Justice csaj, Vincent Chase, Rescue Me-ből Franco, a Smithből a szőke csávó, meg tuti voltak még mások is. Szóval eltértem arról, hogy mi a film lényege: ami pedig annyi, hogy szar dolog asszisztensnek lenni. Amúgy is biztos túl női film, de nem ezért nem tetszett. Meg még valami morális bla bla is volt benne, de elképzelhető, hogy milyen. Tulajdonképpen Meryl mentett meg a bealvástól.

Oké, akadt pár poén amin én is elvigyorodtam, mert annyira szemetek voltak (size six = fat), érzésem szerint, pedig égős poénnak nézett ki mindegyik, de megmenkültek. A filmre egy 5/10 lenne amit én adnék, mert sajnos nem volt elég geci, és még eyecandy sem.

5 hozzászólás a “Az ördög Pradát visel” bejegyzéshez

  1. Én tegnap láttam, nekem is bejött. Tökéletes vasárnap éjszakai kikapcsolódás, tetszett! Szerintem is megvevős.

  2. Winnie-vel értek egyet, nekem tetszett, bár én talán másképpen kanyarítottam volna a végét. Nálam persze előnyben vannak a divattal foglalkozó dolgok, így nem vagyok 100% ig autentikus kritikus. :-)

  3. csatlakozom az előttem szólókhoz, nekem is tetszett, abszolút volt hangualata, és jól is játszottak. 7 pontot simán adnék rá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.