8 film, és kéne mind

Pont jó hír így 20 perccel éjfél után. Olyan filmek amiket nem mutattak be mozikban, mert túl erőszakosak meg minden. Persze horrorfilmekről van szó. Itt a trailer és vazzeg kellene mind, így ránézésre. Erre a horrorfestre jó lenne elmenni.

Viszont aki hajlamos epilepsziára az kerülje, annyira villog.

human
írta
2006. 10. 13. 00:21
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “8 film, és kéne mind” bejegyzéshez

  1. Ennek kapcsán rögtön a Masters of Horror című tévés produkció jutott eszembe, mely bennem egyáltalán nem hagyott mély nyomokat, sőt.. :\ Nem néztem meg az összes részt, elég volt az a pár, hogy kiderüljön számomra, ennél rosszabbat régen láttam már. Még a Takashi Miike által rendezett Imprint rész úgy ahogy rendben volt, bár az sem az igazi és szvsz felesleges volt betiltani…
    Na de elkalandoztam, a lényeg, hogy ebben sem bízom annyira, elnézve a hivatalos oldalon a rendezők listáját:\

  2. de épp ez a lényeg, hogy ott ismert nevek voltak, itt meg kevésbé ismertek, nem? se sapkával, se anélkül?:)

  3. Marhajó!
    A frankó filmeket nem engedik moziba a sok hulladékot meg igen?!
    Hol itt az igazság???
    Rettegést a népnek !!! :D

  4. sorry, winnie a Masters of Horror-t csak egy példának hoztam fel, semmi több. Valószínűleg azért ezt a 8 filmet sem azért vágták ki a filmstúdiók mert csak a filmek brutalitásával volt a gond (ez csupán jó marketingszöveg most), hanem egyéb gondok is lehettek velük (pl alapvető dramaturgiai hibák stb és erre ugye kezdő rendezőknél azért picit nagyobb az esély). Persze ettől még reménykedhetünk.

    És igen, se sapkával, se anélkül.. mostanság nehéz találni olyan horrort ami nem remake, könyvadaptáció, vagy nem ollózták össze régebbi filmekből kicsit megcsavarva azokat… és még ezek sem biztosítják hogy jó lesz az alkotás.
    Tudom, hogy ez most elég negatív hangvételű hosszászólás, de néha ilyen is kell csak hogy meglegyen az egyensúly :)

  5. őshorrorrajongóként megnéztem ezek közül ötöt, a Wicked Little Things, The Gravedancers, The Abandoned, The Hamiltons, Unrest), de mind borzalmasan rossz volt. műanyagíz, mainstream barbiehorrorok voltak, amelyek hamar eltűnnek a süllyesztőben. kár, mert a sorozat ötlete, címe, pr-ja meg tök jó volt, csak a filmek rosszak. és amúgy idén jön a folytatás is…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.