Nektek milyen üzenetrögzítőtök van?

Tudom tudom, sokezer mozis meg tévés hülyeség van, de az utóbbi héten ez az üzenetrögzítő dolog az ami szúrja a szemem. Pár karaktert szentelek most neki, és az üzenetrögzítő témának úgy mellesleg. Valójában nekem már nincs, mert mobil és hangposta, de régen amikor még a vezetékes vonal végén lógott egy készülék, az semmi hangot nem adott ki, amíg nem kértem tőle.

Szóval ismerős a helyzet, az üzenetrögzítőt olyan hallja akinek nem kéne. Ott állnak a szobában, “hagyd majd a rögzítő felveszi” és a volt barátnő vagy akárki hagy rajta üzenetet. Jöhet is a dráma rögtön. Ezt meg így most a legolcsóbb húzásnak tartom, annak amikor már nincs ötlet miképp ugrasszák össze a szereplőket, erre elsütik ezt.

Az üzenetrögzítő lényege, hogy te nem veszed fel, ezért nála hagynak üzenetet. Sem az én uncsi/vicces/laza fogadószövegem nem nyomatja ki hangszóróra, sem pedig az üzenetet hagyó dumáját. Mert én nem vagyok ott, minek tenné. Kivéve a filmekben. És jöhet is a dráma.

human
írta
2006. 10. 17. 19:50
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Nektek milyen üzenetrögzítőtök van?” bejegyzéshez

  1. a legtobb uzenetrogzito kinyomja a szoveget hangosan… hogy meg tudd tenni, hogy felveszed a kozepen, ha megis beszelni akarsz az illetovel.

    ukran felmiaffiozo ismeroseim igen aktivan hasznaltak ezt anno amikor meglatogattuk oket pragaban… siman eloszor csak a rogzitovel beszelhettel, aztan majd meglattak, hogy felveszik-e… :)

  2. Nekem is van egy haverom akiknél mindig a rögzítő veszi fel. így szűrik, hogy kinek vegyék fel a telefont és kinek nem.

  3. Gilmore 6. évadában is volt egy üzenetrögzítős konfliktus. Na az kicsit gyenge volt..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.