A dvd kiadók baromsága

Komolyan, ott van a sok magyar a tengereken? Vagy mi veszi rá a kiadókat arra, hogy figyelmeztessenek arra az egyszerű dologra, hogy nem vetíthető a dvdm olajfúró tornyokon. Mármint nem lehet emberi helyszíneket odaírni? Mellesleg úgysem lehet felírni mindet, elég lenne annyi, hogy csak otthoni használat, beleértve a hangot is. Mivel amúgy csak a film hangját adnám a báromban.

És ha még egyszer a ne lopj reklámot akarják letolni a torkomon a frissen vett dvdmen, akkor nagyon ideges leszek.

Mint ahogy ha 2 perces kisfilmmel próbálkoznak akkor is. Gondolok itt a Szökevényre, ahol valami vicces 2 perces van… De ne vicceljünk már. Aki ilyet összerak az sosem nézett még dvd-t, különben tudná, hogy ez csak felhúzza az embert a plafonig.

De a föld felé repülő 1998-as animációnak kinéző logó is marhára idegesítő, főleg ha majdnem 1 perces! grrr. Nem elég hogy full gagyi égés a kinézete, de még hosszú is.

human
írta
2006. 10. 19. 14:05
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “A dvd kiadók baromsága” bejegyzéshez

 1. de a ne lopjál-os klippet át lehet ugrani, legalábbis az én kölcsönzői cuccaimon, ha rippelek, akkor meg leszedem. ámde vettem már olyan DVD-t, aminek az elején egy suzuki reklám volt (!!!!!!!) és át sem lehet ugrani,…..

 2. Azért volt rajta Suzuki reklám, mert egy olyan kiadványt vettél meg, ami korábban újságmelléklet volt.
  A Ne lopj reklámok nagy részét meg átlehet tekerni, illetve a DVD behelyezése után ellehet menni még kólát tölteni, chipset bontani, egy-két sótlan viccet elsütni a haverokkal… fél percet simán kilehet birni.

 3. Ez az olajfúrótornyos dolog biztos valami tipikus amerikai pereskedés végeredménye lehet :) (lásd: macska a mikróban c. urban legend).

 4. ez egy tipikusan jó példa a megcélzott fogyasztóréteg rossz kiválasztására. nem minket kellene baszogatni, akik megevsszük a korongokat, hanem azokat, akik nem. pl lehetne a ripek elejére fűzni ilyen marhaságokat. de akkor sem érdekelne senkit. ha újságot lopsz, az bűn. na bazt meg, nem mondod, engem eddig megdicsértek érte az újságosbácsik… :(

 5. ezen enis mindig felbaszom az agyam amikor a megvasarolt dvd-n azzal oltanak hogy ne lopjak. komolyan, ha 2x megnezem akkor mar megyek venni meg1 dvd-t olyan odabaszos spot?!?!

 6. A videó célja tájékoztatni azokat az embereket, akik nem tudnak róla, hogy ez illegális. Állitolag vannak ilyenek.

 7. @Gallion: teljesen mindegy mi a célja, mert félresiklott. Ezt csak az az ember látja aki megvette a DVDt, hisz a rippelő első dolga, hogy úgy letörli a másolt példányról mint a huzat.

 8. többek között ezért és a gusztustalan magyarositott boritók és cimek miatt nem veszek a gyűjteményembe magyar lemezt. kivéve, ha valami nagyon extra, mint pl. a Bin-Jip Odeon kiadása…

 9. Paulusz: “Ezt csak az az ember látja aki megvette a DVDt…”

  meg az, aki kiveszi a kolcsonzobol.

 10. “A videó célja tájékoztatni azokat az embereket, akik nem tudnak róla, hogy ez illegális. Állitolag vannak ilyenek.”

  Tényleg vannak ilyenek, magyar fak-ra jártam gimnáziumba, az alter-egot tanultok, amikor a tanárnőm behozta az akkor moziban vetített Kontrollt, hogy nézzük meg, de nagyon ugrált a kép, mondom tanárnő ez ilyen netes letöltött verzió, mondja nem dehogy ő vette fel nekünk:D

 11. “nem minket kellene baszogatni, akik megevsszük a korongokat, hanem azokat, akik nem.” Na ja. Elég lenne csak a kölcsönzős dvdkre rátenni. Ha már megveszem, mért kell ezt meg buzi előzeteseket rápakolni. Igaz, h. ellehet tekerni, de észrevettétek, egyre tovább tart eljutni a menüig. Lassan már ott tartunk, h. 2 órányi FBI figyelmeztetés, reklámfilmek, előzetesek után eljutunk a várva-várt filmhez :D

 12. Ha vki a nehézkesebb módját választja a dvd beszerzésnek (megveszi), az ne csodálkozzon, ha megeszik a spamek :)

 13. Kulonben is: a magancelra torteno masolas legalis, ergo nem lopok semmit. Kapjak be. Ha megvettem, akkor valoszinuleg nem fogom lemasolni amugy sem. Aki lemasolja az meg leveszi a reklamot, ergo pont a celkozonseget nem erik el, akik amugy is szarnak az ilyesmikre. Azaz monnyonle a lopas elleni reklam a legalis dvdken.

 14. Freak:
  legális a francokat! Legalább nézz utána, ha ilyen felelőtlenül kijelented!
  Csak abban az esetben legális ha nincs rajta másolásvédelem.
  Amint ezt feltöröd (a kiadványok 80-90%-a), máris illegális..

 15. valahol pont msot fogadták el, hogy a DeCSSezés legál. Itthon meg alapban az volt a magáncélú másolat készítés során, nem?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.