20 hozzászólás a “Holy Shit: Eragon Trailer” bejegyzéshez

 1. Én má fél éve mondom, hogy ez odab@sz :) Na de mi is a másik sárkányos filmnek a címe, ami szintén most készül? Elfelejtettem, pedig az még brutálisabb lesz :)

 2. Ez beteg, felnézek és ott van a könyvespolcon, karácsonyra kaptam és nagyon nem akarok nekiállni. Érdekes a szereplő gárda, mit keres rajta Joss Stone, te úristen. Ezt forgatták Magyarországon?

 3. Bizony, bizony, ezt forgatták nálunk. Láttam, amikor építették a barbár falut :).
  Amúgy az a durva, hogy a srác, aki írta a könyvet 16 éves volt akkor…

 4. nemtom, néhol kicsit bének tűnik, de azér nem lesz ez rossz sztem, meg ne ítéljünk már elvből, hogy sárkányos akkor gáz eleve:P, majd meglássuk

 5. 1. A főszereplő srác béna
  2. Ez a trailer tényleg egész igéretes, de nézzétek csak meg azt amiben beszélni is próbálnak! Annyira sablonos és klisékkel teli hogy jaj… púr Dzseremi… Simon Grubernek volt a legjobb…

 6. A könyvben semmi eredetiség nincs, össze vissza koppint innen-onnan, a történet klisé, karakterek nulla, épp eleget bosszankodom azért hogy a könyvért fizettem, a filmet majd max HBO-n. :D

 7. Feleségem nem bírta elolvasni. Azt mondta, látszik, hogy egy 16 éves srác írta. Semmi eredetiség nem szorult belé. valahol a felénél feladta.

 8. Szerintem állati jó volt a könyv, nagyon várom a második részt magyarul.
  Persze a filmet is, de az nem hű teljesen a könyvhöz. Azoknak akiknek pedig nem tetszik azok bek…-hatják. Nem csodálom, hogy egy felnőttnek nem tetszett a könyv, mert a felnőttek nem tudják úgy értékelni azt amit egy olyan valaki írt aki fiatalabb és oktalanabb náluk, de biztos vagyok benne, hog y 15 éves korukban nem tudtak volna ilyen király könyvet írni. A sárkányokkal pedig semmi baj. Azért fantasy és nem szépirodalmi!!!!!!!!!!

 9. szerintem nagyon jó könyv. A filmet is várom és aki nem bírta elolvasni az
  ne is ocsárolja, hogy rossz könyv!!!!!!!!

 10. Nekem nagyon tettszett. Aki nem bírta elolvasni az tanuljon meg olvasni!!!!
  Egyébként tök jók a szereplők. Nagyon tetszik az, hogy Saphira egy külön egyéniség. A legjobb könyv amit valaha olvastam!!!!!!!!!!

 11. Hogy’ tudsz véleményt mondani valamiről, amit nem is olvastál és nem is láttál. Kíváncsi vagyok, hogy 16 évesen te tudnál-e ilyen könyvet írni! Én 19 éves fejjel is azt mondom, hogy az Eragon egy nagyon jó könyv. Véleményt pedig csak akkor mondj, ha valóban tudod, hogy miről beszélsz!

 12. A konyv szerintem,nagyon jo!!!!
  MAr nagyon varom a 2 reszet,irto jo lehet azis,amikor felmegyek az ERAGON oldalra, kiraz a hideg:)
  Mindenkinek ajanlom.
  Erdemes,.

 13. Nem csoda, hogy lehagyta a Harry Pottert, ez a legkirályabb könyv, amit valaha olvastam. Alig várom a dec. 15-ét. Kb. mindig szóba jön az eragon nálunk vmilyen formában!

 14. Skacok!
  Én láttam a filmet,és egész jó,várom a második részt is.
  Ezek után el fogom olvasni a könyvet,és leszedem a játékot is.Van a filmben néhány klisé,
  de akár még szeretni is lehet.(nekem bejött)
  Aki olyan mint én,egész életében vágyott valamire,de nem tudja mi is az,akinek hiányzik a rajta átdübörgő mágia ereje,aki gyerekkora óta sárkányhátra vágyik,és aki úgí érzi: elvesztett valami fontosat,amit valamikor tudott,az OKVETLENÜL nézze meg!
  Üdv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.