Ali G fokozza a nemzetközi helyzetet

Csak a tovább mögött, de az Ali G filmből egy részlet. No Bloody way. Asszem ideje beszereznem, és most akkor írok valakinek h nézzünk már boratot mert irgumburgum.

human
írta
2006. 11. 10. 13:41
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Ali G fokozza a nemzetközi helyzetet” bejegyzéshez

  1. Szerintem is nagyon jó az Ali G-film, bár nem ez a kedvenc jelenetem. Már rögtön az eleje szerintem nagyon vicces, meg ahogy parodizálják az amerikai filmeket végig. Egy szóval ajánlom, van ahol fárasztó a humora, de összességében szerintem jó.

  2. borzasztóan rühelltem az ali g indahouse-t. viszont akkor még fogalmam sem volt, hogy ki ő. az ötlet jó. megnézem szerintem még egyszer. hiszem, hogy be fog jönni.

  3. amikor először láttam, nekem se tetszett, csak néztem, hogy “Mi van?…”, és inkább másodjára nevetgéltem rajta; különben a Boratot holnp nézem meg, remélem jó lesz!

  4. jó az ötlet, én is utáltam -> újranézem.
    Borat vegyes érzelmek. nem egy hatalmas poénbomba, mint vártam, de azért néhány jelenet térdcsapkodós és nehéz lesz elvenni tőle a leggusztustalanabb/legviccesebb jelenet trófeáját. :)

  5. Boratot megnéztem, kb. olyan volt, mint amire számítottam, gusztustalan és nevettető poénok keveréke. Végül is jó volt, érdekes…

  6. Én nagyon szerettem az ALI G Indahouse-t, ellenben szerintem a Borat kevésbé fog tetszeni ha majd megnézem valamikor… Ali G-ből kedvenc részem talán az, mikor a kiskölyöknek az elején ilyet szól miután kimenti a géppfegyvertűzből, hogy: “Remember: life is the most precious gift, that Jah has given to us!”, és tüzel az M-16-osból :D

  7. Én mikor először láttam hogy mi lehet ez több mint egy hónapig halogattam, de mikor megnéztem, akkor vagy még 6an csatlakoztak gyorsan hozzám, és én sem bántam meg…. sőőőt.

  8. Igen, az a kisfiús az álmában jó volt… amikor elkezdtem olvasni a kommentet azt hittem, hogy arról lesz szó, amikor órát tart a srácoknak és bejön vmi fickó, hogy bezárják azt helyet és sajnálja, mert tudja, hogy mennyire élvezik az órát a gyerekek, és közben a háttérben az egyik srác pofával a a padlóra esik, mert az Ali G odébb állt és nem kapta el a bizalomnövelő vmi alatt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.