DoubleuTF mate!?

A palace cinemas úgy döntött, hogy maximalizálja a profitját, nekem meg csak csökken csak csökken a mozibajárási kedvem. BTW, mi van a Kossuth mozival, végleg kampó? Pedig rengeteg jó kis mozibajárási élményem kapcsolódik oda, például a nagyteremben a Halálhajó nevű legjobb modern horrorscifi megtekintése.

De arról akartam írni, hogy a multiplexek már nem elosztva hétfő kedd szerdai napokon olcsók, hanem csak szerdán. Eddig a hét első felében lehetett menni valahova mindig, mert az egyik elfogadható árú volt, na ennek vége. Nem azt mondom, mostanában sok max árú előadáson voltam hétvégén, de hát azért mégsem kéne elvenni a lehetőséget. Néha jó csak 800-at fizetni egy filmért. Vagy még kevesebbett, például a mi a fene van vele kossuth moziban.

13 hozzászólás a “DoubleuTF mate!?” bejegyzéshez

 1. a kossuth szintén palacecinemas lett és most épp felújítják. szal várj még vele egy kicsit és mehetsz oda is szerdánként 800ért. :)

  amúgy sajnos már elég régóta, 2-3 hónapja ez a helyzet. és az a szívás, hogy a Corvin meg eredetileg is szerdán volt kedvezményes.
  szóval most lehet szervezni a szerdákat…

 2. Hétfőn a Művész meg az Uránia is olcsó, kedden a Puskin meg a Toldi. Csütörtökön a Cirko-gejzír, a Hunnia, a Kultiplex. A Palace terjeszkedő monopóliuma nekem is szúrja a szemem, de hálistennek még mindig van más választási lehetőség. Leginkább a Puskint szeretem, szerdánként meg csakazértis Corvin – a Palace-féle multik meg pukkadjanak meg.
  Ja, a Kossuthot meg elvileg csak felújítják.

 3. Na igen , de idáig 3 nap is el tudtál menni 600 HUF-ért , most meg csak 1x , azt is 800 HUF-ért … amúgy meg a hát többi 6 (!) napján 1250 HUF. És akkor csodálkoznak hogy kevesen járnak moziba … Most már csak a nagy filmeket nézem meg moziban (Gyűrűk Ura, Karinb-tenger, ….Pókemeber 3), ahol jól jön a bazi nagy vászon és dübörgő hang … a nem ilyen látványos filmek jöhetnek DVD-én …

  De azért a Borat-ra elmegyek (csak szerdán) :-)

 4. de ezek nem adják a Crank-et pl. Csak hogy egy példát mondjak. Ahhoz muszáj palotába menni.

  Corvinnal nekem túl sok negatív élményem van, én oda már nem szívesen megyek.

 5. Mer mid volt a Corvinnal?
  Én szinte mindig oda megyek, sztem nekik van talán a legnagyobb vásznuk a Kordában(bár a többi mozihoz nem találtam számszerű adatot).
  Olcsóbb is mint a palace-osok, a westendel konkrétan volt negatív élményem is.
  Adják a Corvinba a Crank-et is:)
  Csak annyi hogy néha felbaszom az agyam kifele jövet hogy vannak ójan taplók akik 2 méteres körzetben hagyják ott szétszórva a maradék popcornt

 6. Túl halk előadások. Ez a bajom a korvinnal. Én úgy tudom a westendben van budapest legnagyobb vászna.

  Amiket halkan láttam pl. hellboy, collateral

 7. Ezt a halkságot egyik haverom is monta multkor, de nekem nem tűnt fel pedig eléggé elbasztam már a fülem a folytonos walkmanezéssel, mp3 lejátszózással :)
  És a westendbe mejik a nagy vásznas terem?

  ja és off: sztem jobb lenne ha kicsit sötétebb lenne a szöveg árnyalata me elveszik a fehérben

 8. milyen böngészőben vagy? küldj screenshotot h nálad milyen. operában valami gáz van. majd holnap jobban megnézem

 9. Érdekes, engem meg mindig az zavar(t) az ex-HMPLXekben, hogy olyan baromi hangosak, megfájdul tőle az ember feje… Ja, CinemaCityk sem jobbak.
  Anno jórégen dolgoztam diákmunkában a Westendben, és onnan tudom (illetve akkoriban ezzel reklámozta magát a SterCentury, hogy igaz-e, azt nemtom), hogy télleg a Westendben van a legnagyobb vászon – asszem a négyesben, meg a tizennégyes nagyteremben.

 10. Az a fő baj a Corvinnal, hogy szerdánként beszabadul oda a környékről az összes istenbarma, és lángolt kolbászt meg csalamádét esznek Spar-os szatyorból. És ez engem zavarni szoktt, ha mellettem csinálják.

 11. palace pólusba voltam hétvégén (pepsi, pfúj), és a lucky number slevint néztük. zseniális film, de az említett profitról eszembe jutott, h 2300-at fizettem két jegyért. elég régóta járok moziba, de ezt most kicsit sokalltam, főleg úgy, h előtte vettem meg 1000-ért a fűrészt, 2000-ért a riviéra vadorzóit az mm-be… na mindegy, slevin öcsi kárpótolt, ilyen filmeket mondjuk érdemes moziban nézni…

 12. A Palace-okkal nekem is főleg a Pepsi a gondom, meg hogy mindegyik szerdára rakta magát olcsónak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.