Heti bemutatók: Dec 21.

Bocs a késésért, teljesen kiment a fejemből. Szóval itt van miket adnak. Egy jóakaróm már meg is említette, hogy a Step Up-ra tuti elmegyek még a Déja Vu előtt. Hát nem. De a Táncoló Talpak-ra lehet, hogy igen.

  • Déja Vu (Deja Vu)
  • Táncoló talpak (Happy Feet)
  • Step Up (Step Up)
  • Kispálya (Anche libero va bene)

Amúgy néztem a dvdkiadásokat, és Köszönjök, hogy rágyújtott lett az év egyik legjobb filmjének a magyar címe. Thank you for Smoking. Nem tudom, lehetett volna ez esetben inkább szószerinti, szerintem. Köszönjük, hogy dohányzik. Na amúgy a Köszönjük, hogy rágyújtott éltető kritikám sincs ám olyan messze. Egy kattintás az egész.

human
írta
2006. 12. 22. 21:32
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Heti bemutatók: Dec 21.” bejegyzéshez

  1. Déja Vu-val ill. Denzel Washingtonnal az a baj, hogy csinál 1-2-3 “normál”, pörgős akciófilmet, amire a kutya sem emlékszik pár év múlva, melyik melyik volt, közben meg “becsúszik” pár brutális film, olyan mint a Man on fire pl. Szerintem megtehetné, hogy válogat a forgatókönyvek között és csak a jobbakat csinálja :) Kezd egy tucat lenni, az állandó rendőr/fegyveres/”jóoldalon állok” szerepével, én félek, hogy kiég mint Jim Carrey. Will Smith viszont megint belehuzott a jóba :D

  2. szerintem imád vásznon lenni. ott volt az a trópusosos, Out Of Time. Biztos nem azért vállalta el mert már a forgatókönyvet olvasva ledöbbent mennyire zsneiális, mert nem az.

  3. Step Up-ot nem ajánlom senkinek, pedig szeretem a táncos filmeket. Eléggé felejtős, tele klisékkel, viszont van benne pár jó táncjelenet (nem sok…)

  4. Megnéztem a Step Up-ot, hát rémunalmas, ennél sokkal jobb volt a Vezet a ritmus Banders film, csak kár hogy az tékába jött ki.

  5. ma néztem meg a Deja Vu-t, és nagyon tetszett, pörgős volt, le tudott kötni a 2 óra erejéig maximálisan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.