Állad a padlón film-trükkök lista

Persze csak a maguk idejében, de ezek bizony ütöttek. A lista a linkre kattintva érhető el. Ezért az a Cliffhanger.. öö.. abban azért van elég sok gyenge jelenet, még akkori szemmel is, szerintem. Mondjuk az emberzuhanást még manapság sem tudják jól megcsinálni.

Top 10 F/X Scenes in Movie History

human
írta
2007. 01. 03. 18:47
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Állad a padlón film-trükkök lista” bejegyzéshez

 1. rühellem a listákat. ez pl. tök szubjektiv. nálam egyáltalán nem jönnek be jobban a cliffhanger trükkjei, mint a lord of the ring-é:) egy picit nevetséges is….

 2. hogyne lenne, az én top10-es listámnak is értelme volt.. számomra. meg prá emebrt elkezdett érdekelni egykét film róla, mivel évközben nem olvasták a kritikájukat :)

 3. OFF:

  ma sikeresen belefutottam a Primeval hatalmas spoilerébe… Digg-en elkaptam a címet, hogy április helyett jövő héten lesz már a premier, viszont faszán leírták a szörnyet is benne… na nekem ez SPOILER, nem az amikor vki a filmben történtekről beszél.

  bocsi, csak nem találtam azt a postot, amiben a trailer volt :D

  ON

 4. és ki akartad adni magadból, hogy olvastál egy spoilert? előfordul. Szerintem nem írtam róla amúgy, mivel a keresőben sem találom.

 5. érdekekes, hogy éppen az emberzuhanást említetted. eseteleg próbáld ki a Ballistic egyetlen élvezhető pár másodperces jelentét. nekem az nagyon ütött. látszólag egy snittben zuhan az ember a háztetőről egy autó tetejére.

 6. Most így hírtelen két dolog jut eszembe , amikor a trükköktől a padlón voltam az állam.
  A Csillagközi invézióban,amikor a nagy pusztán egy kis erődöt védenek a bogarak ellen. Lődöznek a falakon, felmegy a kamera és millió lény nyomul előre.
  A másik meg anno a Függetlenség napja,ha jól rémlik

 7. Mátrix???

  az miért nincs, amikor sok Smith vs Neo ott tényleg néha bénácska, de Autópálya ne mond már hogy nem üt ?:)

 8. de nem korszakalkotó, mint a jurassic park. Persze az is gyenge mai szemmel, de… MOndjuk a mátrix az első rész miatt talán, inkább mint egy perfect storm (a sokfényképezős tetős jelenetre gondolok, az FX volt)

  ennek ellenére az autópályás jelenet a top3 kedvenc akciójelenetem között van szerintem

 9. pontosan: Matrix – bullet time, alap
  aztán ott van még az The Abyss is, amikor a víz kígyózik a hajóban – elötte még senki nem csinált olyat

 10. az meg a másik ja, mindjárt írokegy sajátot, csak abba is beleköttök :) a t2-ben az abyss miatt mertek folyékony csávót cisnálni.

 11. vicces, hogy szinte mindenhol jelen van, hogy “ugyan volt már korábban is”… sztem a korszakalkotó mindig az előd, az utána lévők maximum továbbfejlesztették, tökéletesítették, mint ahogy human is mondja a mélység titka és t2 kapcsán

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.