Heti bemutatók: Január 4.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem egyelrőe scka a The Prestige, magyar keresztségben A tökéletes trükk az, ami moziban nézős (trailere). De most tényleg, hiába voltak jók az eddigi fűrészek (a második is nagyjából), nem fogom 1300ért megnézni. Kérem vissza a kossuthot és a hétfő-szerda olcsó napokat.

 • Az ágyban
 • Ahogy tetszik
 • Friss levegő
 • Fűrész III.
 • A tökéletes trükk (The Prestige)
human
írta
2007. 01. 04. 16:50
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Heti bemutatók: Január 4.” bejegyzéshez

 1. Kossuthot én is hiányolom… ahhoz legközelebb csak a corvin-szerda ér. De mivel a kossuth is palace lett, el tudom képzelni hogy a felújítás után az is ugyanolyan drága lesz mint a többi multiplex.

 2. Fűrész 3 tuti mozis nálam, és A tökéletes trükk is érdekel.
  Miskolcon teljes árú jeggyel 750-ért meg tudom nézni; multiplexben.

 3. hy

  A corvin moziban 690 ft Szerdánént…. A nagy terem nagyon hangulatos!!
  Inkább megyek oda mint valamelyik multiba…

 4. A Kossuth mától nyitva van, kedveseim, nincs áremelés, van viszont új “design”, mintha félbehagyták volna az oszlopokat, pedig nem. Megkérdeztem, ez a végleges. Jó mozizást mindnyájatoknak, irány a Kossuth mozi! Ne rajtunk múljon, hogy bezárjon az egyetlen multiplex, amelyiknek egyénisége van, és ahol ilyen mondatokat hallhat az ember a büféstől: – Igyekeztem úgy rakni a paprikát, hogy ne érjen hozzá a nachoshoz, mert különben eláztatja. – avagy – Kevesebb paprikát adtam, mert nagyon csípős, ugye nem baj? Persze ők is emberek, vigyázni kell a komolyabb elvárásokkal, de rendben vannak, ők is és a hely is. Oh, bocs hogy ilyen hosszú lettem, csak megkönnyebbültem, hogy mégsem húzták le a rolót végleg.

 5. Kossuth szerencsére újra megnyitott, a Corvin mellett a másik kedvenc mozim.
  Ma néztem meg a The Prestige-t és Christopher Nolan megint nem okozott csalódást. Igazi varázslat amit csinál, a film nagy erőssége a remek színészek és a kifogástalan rendezés mellett a brutálisan erős forgatókönyv. Az atmoszféra fantasztikus és igen, én teljesen bekajáltam ezt a bűvészes dolgot. A trükkök mellett a karakterek motivációi és lelki vívódásai is nagyszerűen vannak ábrázolva. Hatalmas 10/10, csak így tovább.

 6. A tokeletes trukk kurva jo film! Meglepodtunk nagyon, hogy mennyire, a trailer alapjan nem vartunk ilyen jol felepitett sztorit. Kotelezo!

 7. Hát a Tökéletes Trükkre én is nagyon fenem a fogam, már a trailer is nagyon odatette magát… Kossuthnak meg örülök :)

 8. de jó hogy ien nagy problémát okoz nektek a moziválogatás, kaposváron van egy palace azt annyi, meg volt szivárvány, de abból rockerkocsma lett:D

 9. Prestige, egy erős 7.5/10.

  jópofa, fordulatos, de azért kiszámítható. 2006 egyik legjobbja, tény.

  így, hogy egy napon néztem az illusionist-tel, kicsit durva a hasonlóság és kicsit durva, hogy …, de csitt.

 10. A miskolci kossúth nyetva volt, nyetva van, és nyetva lesz =P ! Csak a filmek csúsznak benne pár hetet! HAHHA!

 11. Jó volt jó volt… De mennyivel jobb lett volna, ha Hugh Jackman helyett Edward Norton van ebben a filmben!

 12. Nem szép tőletek ez a spoilerhadjárat, pl FGM Hugh Jackmanes megjegyzésének második fele (közben töröltem, hogy más ne szopja be)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.