Sunshine trailer

Danny Boyle megint alkot, és hogy beválasztották a Rekviem egy álomért zenéjét, ez egész egyszerűen ÜT!

Már van Quicktimeos verzió, de aki mégis a flashesre kiváncsi annak katt a továbbra.

human
írta
2007. 01. 18. 18:37
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Sunshine trailer” bejegyzéshez

 1. Na most ezek elmennek a Napba, hogy rendbe tegyék? Ez tuti bukta, már a Mag is hasalt , de nagyot. Igaz , ott a Föld középpontja volt az irány.

 2. Én látok különbséget. Ez még képtelenebb ötlet. Mit tudnának rendbe tenni a Napon. Egyszerűbb lenne egy másik Naprendszerbe költözni. Nem szeretem, ha nagyon elszakadnak a tudományos tényektől.

 3. Miért? A Mag kifejezetten tetszett nekem. Jókat nevettem rajta, még ha nem is az volt a cél…
  Egyébként kudos a CGI csapatnak, mert az hogy az elején azt hittem hogy a napot mutatják közben meg csak a hajó ilyen dizájnú, az kifejezetten tetszett.

 4. Háát. A téma, hogy a napba mennek az tényleg nem igazán tetszik, de végre egy sci-fi a moziban! Már régóta semmi űrös, űrhajós nem volt a vásznon, szal várós így ez is. És megnézős is.

 5. Addigra akkora lesz a globális felmelegedés a Földön, hogy hozzászoknak ezek a Nap hőjéhez. Vagy esetleg annyira hideg lesz a Nap, hogy érdemes lesz elmenni odáig, mert égeti őket szarrá, csak majd azután miután önfeláldozóan rendbetették, és eldöntötték hogy ki halljon meg (mivel a többinek lesz esze és eljön a francba a Naptól még mielőtt túl meleg lesz).

  Sikerült összefoglalnom a filmet egy mondatban? Gondolom. Szar az egész, ezt tuti nem fogom megnézni. :D

 6. Danny is öregszik, js. Bár a sok klasszikus mellett elfér egy efféle sz*r is. Persze, előbb megnézem, és utána fikázom csak, de ez engem nem nagyon fog megütni, max. egy kis ciróka.
  Ez itt félig-meddig off ugyan, de vajon miért nem Danny rendezi a 28wl-t? Lehet tudni valamit Fresnadillo-ról?

 7. öregem, hihetetlen hogy ennyire nem vagytok vevők a jóra :D nemtom mit akadtok fent azon hogy nem valósághű…300 valósághű? transformers? jack bauer? nem, és mégis odavagytok értük…(persze velem együtt:)), de hát mindegy, lehet hogy tényleg gány lesz, mindenesetben bízok benne és nagyon várom

 8. Jack-et hagyd ki! :)
  Megnézősnek megnézős lesz, de nem moziban, annyit nem ér a sztori. Meg hogy tűkön űlve várjam hogy megjelenjen. De hát sci-fi szóval, végre valami!

 9. Nem tudom ti mit néztetek, de ez a trailer hihetetlenül durva. Danny Boyle neve számomra garancia a remek filmekre, kíváncsian várom ezt is. Feliratkozott a 300 és a Fountain mellé a várólista elejére.

 10. nem tudom, h itteni fikázók megnézték a trailert, de sztem iszonyatos módon ütni fog a film. Arról már ne is beszéljünk, h számomra Danny Boyle neve egyet jelent az iszonyatosan ütős filmmel.

 11. Jo lesz ez, jo bizony.
  Egyebkent a fanyalgoknak csak annyit, hogy a sci-fi, mint mufaj alapvetoen nem arrol szolt, hogy a tudomanyos akademia tagja altal elfogadott teziseket mutatjak be, hanem, hamar ott az a franya “-fi”, akkor el lehet rugaszkodni a valosagtol.
  (Realisztikus sci-fi egyebkent is keves van)

 12. Sci-fi sokféle van, lehet “valósághű” filmet is csinálni a témában (Gattaca), és persze másmilyet is, a Csillagok háborújában se kötünk bele abba, hogy miért van vége a lézernyalábnak a kard végén…
  Danny B. neve itt arra lehet garancia, hogy a párbeszédek, a történetvezetés nem lesz nyálas vagy nevetséges.

 13. Ez mekkora jól esett most. Pont tegnap kezdtem el a Dr. Who-t és ez a világvége feeling ott is nagyon tetszett. Sajnos a jó zenével eladni trailer trükk elég olcsó. Én a Serenityt vártam annó nagyon a Kasabian szám miatt.

 14. Azért azt is vegyük figyelembe, hogy a sztorit Alex Garland írta. Az ő regényéből készült a Part is, bár az Boyle szarabb filmjei közé tartozik (tessék elolvasni a regényt sokkal jobb).
  A Tesseract is az ő könyvéből készült, bár ott szerintem a film és könyv is elég gyenge lett. A 28 nappal később-et is ő írta, ami viszont fasza lett!
  Remélem ez is legalább olyan jó lesz!

 15. Hát, én szeretem a sci-fi filmeket, de általában azokat, amik olyan témához nyúlnak, ami alapból fantasztikus (időutazás stb…). De ez túlságosan is ismert fizikai dologhoz kapcsolódik, a Naphoz. A Nap nem “mehet tönkre” (főleg nem 50 év múlva), és nem is lehet “rendbehozni”. Nálam sajnos ezzel az alapötlettel ásta el magát a film. Ezt egyszerűen nem tudom majd elképzelni, és elhinni, mert akkora hülyeség. Sajnos. A másik, hogy a trailer végén van egy jelenet, amikor valami tűzfal közelít egy emberhez. Remélem az nem a Nap felszíne, ahogy az űrhajó beleütközik, mert akkor tényleg egy nagy marhaság lesz az egész film. Amúgy várom én is :)

 16. Szerintem nem a Napot akarják rendbehozni,hanem a hajójukkal valahogy felerősíteni a sugarait,aztán ki tudja. Én is nagyon várom de nem értem,h miért nincs nagyobb promója,ezt az előzetest is szabályosan úgy kell előásni..
  Jó sok filmünk lesz azért idén tavasszal:)

 17. Hát nem tudom ki hogy van vele, de régen láttam sci-fit a moziban. Ezért várom. Rég láttam Danny Boyle-t. Ezért várom. Most láttam a 300at de kell még a vizuális orgia. Ezért is várom. Akinek nem tetszik, hogy megjavítják a napot (kit érdekel hogy blődség) annak ajánlom az SOS Szerelem című langyi bangyit, vagy a Zene és szöveg című édi-bédit!
  A Mag is gagyi de valamilyen perverz módon az is szórakotatott!! Szóval ennyi…

 18. Hi Mindenki,

  Ne a tudomanyos tenyeket nezzetek. Ez egy film ami a szorakoztatasra keszult.
  Nezd meg, kapcsolodj ki a mindennapok rohanasabol, menj haza, kurj egy jot es kedodik a het ujra.

  Nem az a lenyeg hogy meglehet-e csinalni vagy sem.

  Hahahahahahaha annyira egyszeruek vagytok mint egy faek ha ezt nem ertitek meg…..

  Bye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.