20 hozzászólás a “Szurkoljunk a magyar rövid animációs filmnek az Oscar-on” bejegyzéshez

 1. Hát nemtom.. Ez elég szar ez a májsztro… De lehet, hogy pont ez fog tetszeni benne a “zsűrinek” – az elvontság.

  A Scrat az ugye jégkorszak, amúgyis valami híres, meg ugye amcsi, szal esélyésebb sztem’.

  A Little csajszi meg túl waldisney, széprajz, szerencsétlen kislány leejti a ropiját… Neeem, nyálas…

 2. Nekem nagyon bejött a Maestro, egy percig röhögtem utána. Aki végignézte, tudja mire gondolok, de nem lövöm le a poént.:)
  Szép ez a jelölés, de nem hiszem, hogy esélye lenne a nagy stúdiók rövidfilmjeivel szemben. A másik kettő, amit eddig láttam eleve több helyszínen játszódik, sokkal mozgalmasabbak és történetmesélősek, na meg legalább tízszer tömb ember dolgozott rajtuk. A Maestro pedig “csak” egy gegre van kihegyezve. Majd meglátjuk!:)

 3. Nem egyszer volt már, hogy nagy stúdiók animációs rövidfilmjeit a Maestro-hoz hasonló kis alkotások leverték. Magyarán még nincs minden veszve. :) Sőt!

 4. Szerintem nagyon baba lett, az egyik ismerősöm cége is csinál ilyeneket, volt szerencsém belepillantani mennyi meló van egy ilyen rövid ám ennyire kidolgozott rövidfilmmel. A lényeg a valósághű árnyékolás ábrázolása volt itt, ami szerintem iszonyatos rendelési idővel párosult. Gyorsan megnézem valahol a többit is, de szerintem nem esélytelen a filmecske! Én szurkolok érte!

 5. a maestro eszméletlen nagy, pláne, ha valaki nem találja ki a poént (mint én) – 2. nézésre sokkal jobban üt.

 6. Hát a háromnegyedéig csak néztem hogy mi ez??? De mondom ha már eddig végignéztem, hát kibírom a végéig. Megérte. Nagyon jó befejezeés. :) Szerintem esélyes.

 7. Stílusban, minimalizmusban a Maestro nem áll messze a Geri sakkozik című Pixar-remektől, ami ugye megkapta az Oscar-t annak idején. Egy helyszín, egy poén, elvontság. Nem hátrány ez :-)

 8. Hát nekem ez a Maestro nem tetszett annyira. Számomra a mondanivalója annyira nem nagy, és a poén sem ütött a végén nagyot. Most ezért biztos megkövez itt a sok filmesztéta, de én valahogy a Scrat-en jobban szórakoztam. Igaz az csak színtiszta poén, de legalább jó.

 9. “Számomra a mondanivalója annyira nem nagy,”

  ööö, mi? jót néztél?:) szerintem eléggé szíven ütő a maestro – abszolút kiwiszerű, csak utóbbi erősebb gyomros. jó, a scratben több a mondanivaló, de akkor is.

  a lényeg, hogy a szórakozás vagy a röhögés a cél vagy más:)

 10. Ááááááá…..impossible is nothing, hogy közhelyekkel éljek :) szegény kiwi, de egyszer legalább sikerült neki…:)

 11. Nincs meg valakinek lementve a Little match girl, mert törölték youtuberól :(
  És nagyon kéne.

  Köszi!

 12. ari, de én már az elején kitaláltam, h miről van szó, így nem volt annyira meglepi a vége. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.