Éjszaka a múzeumban

Gondolom neked is van néha olyan hangulatod, hogy a legközelebbi moziba a legközelebbi előadásra amit még nem láttál. Na ez az Éjszaka a múzeumban (Night at the Museum) is így esett meg, pedig hát ez bizony nem érte meg a pénzét, de az említett hangulat nem erről szól.

Éjszaka a múzeumban - porta

A film viszont arról szól, hogy Larry (Ben Stiller) egy elfuserált életű apuka, aki semmi eddigi tettjére nem lehet büszke. Nincs munkája, az eddigi nagy ötletei befuccsoltak, meg ilyenek. Az elvált feleség (Kim Reaver, 24) új pasija egy bróker, és szép lassan ő lesz a példakép a sikeres élethez a gyerek szemében. Ez az alap, amikor Larry végre rákényszeríti magát, hogy rendes állása legyen, de mivel nem sok lehetőség van előtte, így éjjeli őr lesz egy múzeumban. Na ennyi, a többit úgyis láttátok: életre kelnek a kiállított tárgyak, és ez poénos.

Nem mondom, hogy nincs poén a filmben, mert nem lenne igaz. Volt pár rész, ahol bizony vigyorogtam, de sajnos bekúszott ide is a tanítás rész. Persze családi szórakozásnak készült, nem is vártam mást. Összetartás meg minden, nagyon fontos. A másik is valamiblődli volt, már ki is ment a fejemből.

Éjszaka a múzeumban értékelés

Egy 6/10, tipikusan egynek elment érzés utána, és tipikusan majd ha adja valami tévé akkor lehet újra megnézem unalmamban.

15 hozzászólás a “Éjszaka a múzeumban” bejegyzéshez

 1. Nekem bejött az eleje kicsit lapos volt , és akkor erősen elgondolkoztam hogy megérte e a kiadott pénz de aztán lassan beindult. És volt kacagás és hahota stb..
  jó volt mondjuk én megnézném még1x de ennyi volna.

 2. A Parfümről nem akartok írni valamit? Ma hajnalban az Office Space után nekiültem, és nagyon tetszett. Így kell megcsinálni egy filmet.

 3. etiop!
  Ha a film (Parfüm) tetszett olvasd el a könyvet is!
  Még jobban odabasz! Sőt!… (többet majd a Parfüm filmbuzis értékelése után)

  Az “Éjszaka a múzeumban”-ról meg annyit, hogy szerintem ez tipikusan olyan hálivúdi film, amit csak azért csináltak meg, mert ma már megvan hozzá a megfelelő technikai háttér.

 4. Azért elképzelem ahogy a szereplők heteken keresztül grimaszolnak a zöld háttér előtt :)
  Kicsit átalakult a színészet is.

 5. Nem mintha találkoztam volna életemben hunokkal, de sztem nem bugyuta babonás vademberek, mint ahogy azt a nagy Ámériká bemutatta ebben a filmben. :/

 6. Oké, értem, és bocs az offért. Nekiestem a könyvnek, de a német tudásom már kissé megfakult :)

 7. Szerintem egy teljesen átlagos film, nézhető, nem rossz, de nem is kiemelkedő. Ebből sokkal több poént ki lehetett volna sajtolni. De gondolom a korhatár miatt nem is nagyon erőlködtek:)

 8. Nem tom hogy vagytok ti vele! …azaz tudom… De nekem nagy bejött! Jó kis családi film! Én szétröhögtem az agyam!

 9. nagyon rossz film. tipikusan olyan amit soha többet nem akarsz látni söt legszivesebben az elsö megnézését is letagadnád. egyetlen poén amikor kiengedik a nyomkövetö indiáncsajt.
  -észak-nyugat felé indultak el de nem jutottak messzire.
  -erre a nyomokbol jöttél rá?
  -nem. ott van a kocsi! (és rámutat a 10 méterig jutott kisbuszra)
  itt feküdtem. és csak ezért 2 csillag és nem 1.

 10. Először is a hunok de igen pont hogy hittek az ilyen varázslatban ezért butyuták voltak.Szerintem jó film remek szereposztással.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.