Elvitte a víz (Flushed Away)

Na végre, az utóbbi idők hihetetlen mennyiségű rossz animációs filmje között egy nézhető darab. Még én is meglepődtem, és csak a végén a nagy dal volt túlciki, de az már úgyis a vége volt, szóval akkor már mindegy.

Elvitte a víz című filmből részlet, az eredeti címe Flushed Away

A sztori: Egy előkelő patkányt lehúznak a wc-n, így London csatornarendszerében köt ki, ahonnan természetesen haza akar jutni. Jó, bemászik a tanmese, meg a női karakter, de ez a 80 perc bizony szórakoztató, amíg a film tart.

A legjobban a Le Frog jött be, Jean Reno hangjával. Egyszerűen ütött. A történet butusságát meg jó pár poénnal sikerült leplezni, na meg viszonylag gyors cselekménnyel. Amúgy is inkább arról van szó, hogy pillanatok alatt megkedveljük-e a szereplőket, én onnantól meg a harsány nevetés néha néha kitörése mellett inkább mosolygunk többnyire. Főleg a meztelencsigákon. Ááá. És a gonoszak csapata sem semmi, legalábbis az idétlenkedő sampontesztelt(?) gorilla patkány, meg a komája néha bizony elkövet pár hatalmas beszólást (vízbe érkezés).

Elvitte a víz értékelés

Asszem ennek most jár egy 7/10, kifejezetten üdítő, kellemes kikapcsolódásnak bizonyult ez a 80 perc.

11 hozzászólás a “Elvitte a víz (Flushed Away)” bejegyzéshez

  1. én is láttam, igaz szinkronosan, ott a Le Frog hang Szilágyi Tibor volt.
    Jó a film, és szórakoztató én 8-at adtam rá.

  2. Én is nézném, de még a Túl a sövényent is (azt el is kezdtem, de tőlem független oko miatt abbamaradt). Legyen szives, írjon valaki véleményt arról, hogy melyik a jobb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.