Ilyenek születnének ha az igazságot mondanák az Oscar díj átvevésekor

Na jó, persze hogy paródia, de azért pár mosolyt megér. If Oscar Acceptance Speeches Were Truthful. Amit beszúrok az Cameron és a Titanik.

“Wow. I’m so, well, um, not really surprised at all. Like 75 percent of the Academy actually worked on this darn movie. Simply put: you pump 200 mil into the Hollywood economy, and people are gonna pay you back for helping ‘em out, you know? Heck—the sound guy alone made 150 grand, and I think we put the makeup guy’s kid through college. Literally. We put him down as ‘best boy’ or ‘key grip’ or something, but we actually just paid for his tuition at UCLA. And guess what? His dad gets to vote for these little guys.” [points to statue] “Oh, and that nude scene with Kate Winslet was totally unnecessary, but, gosh, I’m glad I thought it up and said it was ‘integral to the dignity of the script.’ I bet you studs out there are too!”

human
írta
2007. 02. 21. 23:55
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Ilyenek születnének ha az igazságot mondanák az Oscar díj átvevésekor” bejegyzéshez

  1. Wow! Én…nos…hmmm…nem vagyok túlságosan meglepve. Miután az Akadémia (gyk. amelyik az Oscar-t osztogatja) 75%-a ezen a rohadt filmen dolgozott. Egyszerű az egyenlet: pumpálj 200 milkát a Hollywood-i társadalomba, és az emberek honorálják, hogy kisegítetted őket. Heck – a hangosító srác – egyedül 150 gurigát vágott zsebre és asszem a sminkes srác kölkének fedezve van a főiskolája. De most komolyan, benyomtuk a filmbe mint pl. “best boy” (asszem ezek azok a kiskölykök akik az esküvőkön a tanúk előtt mennek) vagy “ruhatáros” vagy valami ilyesmi, de valójában csak kicsengettük az egyetemi oktatását. És gondoljatok bele, ezeknek a kölykönek az apjuk így szavaznak a csemetéik miatt. /A szoborra mutat/ Ó, és a pucér rész Kate Winslet-el totál felesleges volt, de Istenem, örülök, hogy a forgatókönyvbe beleillesztettem. Fogadni mernék, hogy ti is skacok!

    köbö ezt jelenti, bocsi ha félrefordítottam valamit, de csak on-the-fly nyomtam :D jó a szöveg mindenesetre

  2. Nem mintha a lényeget érintené, de a “best boy” és a “key grip” gondolom itt filmes szakmai kifejezések. A Best boy a fővilágosító első embere, a Key grip pedig a kameramozgató szerkezeteket kezelő ember. Legalábbis én így tudom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.