28 héttel később trailer

Kiraktam a 28 héttel később posztert, erre egyikőtök rögtön jelezte is, hogy hát de a trailer is elérhető, na akkor lássuk. Semmi igazán nagy név, B mozi hatás folytatás meg minden, de ez szerintem még jól is elsülhet.

UPDATE: most látom, hogy az applehoz is felkerült HD minőségben. Nézed!

22 hozzászólás a “28 héttel később trailer” bejegyzéshez

 1. hmm, ez nagyon szimpi, nekem bejövős hangulatra=) Kár h szegény Brendan Gleeson nem szerepelhet már benne

 2. Sajnos sehol, már nem szerepelnek benne akik az első részben benne voltak. Nem is Danny Boyle rendezi, csak producere a filmnek.

 3. robert carlyle nem kisebb név, mint cillian murphy. :), s ott van harold “lost” perinneau, catharine “braveheart” mccormack és rose “sunshine” byrne. a zene pedig muse, nem radiohead.

 4. ‘Kicsit’ jóval akciódúsabbnak ígérkezik, mint az előző rész – de ezzel sokat veszít a jellegzetességéből …
  Még mindíg a Shaun of the Dead a legjobb zombis film :)

 5. hmm…nehéz mit mondani, a 28 days later kurva nagy film…a trailer egyébként jó..kicsit nekem volt benne egy kis children of men-es utánérzésem is …(nem tom mér)
  a zene meg rendben van, de hát ez egy trailer. majd meglátjuk.

 6. hát ha csak a tréler alapján ítélkeznék, azt mondanám, ez nem lesz nézős. Ez egy sima zombifilmnek tűnik. A 28 days laterben pont az volt a jó, hogy nem az volt. Félreértés ne essék, szeressem a zombifilmeket, de Boyle-filmet igazán csak Boyle folytathat. Ő meg nem folytat, szóval zavar a cím. Ha alcímnek beraknák, hogy “Zombifilm, ami a 28 nappal később koncepciójából indul ki, és igyekszik is valamennyi alternativitást is belevinni a dologba, de azért inkább hajaz egy sima amcsi társára, de nem kell aggódni, mert ettől még ütős lesz és szórakoztató”, akkor biztosan nézném.

 7. Nekem a “28 nap mulva” marha nagy csalodas volt. Kurvara untam azt a filmet. Ez viszont egesz jonak tunik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.