Utóbbi napok (Sparta, Oceans13, Women)

Kiváncsi vagyok mikor múlik el Spárta láz majd. Itt van ugye a 300 viccesen cenzúrázott trailere. De több jósággal is találkozhattok ezen az oldalon, bizonyítva hogy őrültek az emberek.

Aztán jött rendes Ocean’s 13 trailer végre, bár nekem a teaser móka jobban tetszett.

Végül meg az OC rajongók láthatják kedvencüket a vásznon, már ha Seth volt a kedvencük, az In The Land Of Women című filmben. Jobb minőségű trailer is van, de azért berakom így flashesben is, hogy gyorsan meg lehessen nézni.

Ja, majdnem elfelejtettem, új Adam Sandler film trailere (most kettő jön, nem? Láttam valamiben a Chandler kölökkel is): I Now Pronounce You Chuck and Larry. Egész jó kis hülyeségnek néz ki, és bazzeg Biel popója a trailerben, hát nem mondom… inkább mutatom.

Jessica Biel

human
írta
2007. 04. 02. 12:08
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Utóbbi napok (Sparta, Oceans13, Women)” bejegyzéshez

  1. Bár így visszagondolva a Click nem is volt olyan rossz, és a Pocahontas-jelmezes Kate Beckinsale-lel is szívesen elszívattam volna a békepipát…

  2. sztem jók a Sandler filmek (azért a vizes8as nem), csak a vége túl csöpögős általában

  3. A fent linkelt két kép között a világítás, meg egyéb körülmények különböznek csak, sztem nincs ott semmi mesterséges.
    A szarrá műtéstől meg amugy is nagyon távol van sztem a kollagén amihez nem is vágnak tuttommal.
    ennyi

  4. Én szeretem a Sandler filmeket, jókat lehet rajtuk nevetni, bár van köztük azért 1-2 selejtes, de többségük azért nagyon jó.

  5. de mitöl lett ekkora szája ?

    szerintem meg pont a vizesnyolcas a legjobb sandler film és a többi nemér egy darab szart sem. most komolyan ki találta ezt ki hogy az az ember vicces ?

  6. mindenképp meg fogom nézni, márcsak a sandler+james páros miatt is de valahogy a másik sandler film (reign over me) jobban izgat.

  7. Jamesch-sel értek egyet. Megnéztem néhány korábbi képen, és nekem úgy tűnik, hogy ’99 óta legfeljebb csak ráncosabb lett kicsit. :) Na és ez a segg.. OMG! :D

  8. most jottem a sunshine-ról, abszolút büntet – durván egyedi látvány és olyan hang ami, besz…

    ja igen: CSAK moziban nézendő.

  9. Nem csak 12-étől lesz vetitve? Vagy netalántán felsőbb körökben teccik mozogni, és a sajtóvetités nem jelentet problémát, nem úgy mint nekünk, egyszerű földi mozizóknak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.