Csak két film

Nézegetem a trailereket, és hát van egy két vígjáték, amit marha jó lenne megnézni. Az első a The Valet – trailer. Csávónak muszáj egy szupermodellel járni, wow. És nem is amcsi film..

A másik meg a The Nanny Diaries, de csak mert Scarlett Johansson, aki baromi szép a bemutatóban, és most rögtön kérem. Hopp csöngette

human
írta
2007. 04. 07. 01:09
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Csak két film” bejegyzéshez

  1. A Stranger Than Fiction már torrenten fenn van dvdripben, már le is szedtem, csak még felirat nincs. Amúgy tényleg elég érdekesnek ígérkezik.

  2. Huhh.. csak a Nanny Diariest nem néztem meg az apple trailers oldalról, jó hogy belinkelted. Számomra kicsit összevisszának tűnt, de csak a zeneválasztásért (Five Young Cannibals) meg fogom nézni. Scarlett pedig aranyos.

  3. A Stranger Than Fiction pont itt volt, azért néztem meg annó. Rohadt jó film. Ja, és Fine Young Cannibals. Scarlettet meg nem csípem. Linkelné valaki a trailereket 480p formában, nincs most kedvem csak ezért quicktimeot feltenni.

  4. Én pont ma néztem meg a The Valet (Topmodell a barátnőm) című filmet, és nagyon jót szórakoztam rajta. A film közepe isteni, amikorra beindul az igazi dolog, és a srác haláli nyugodt pofákat tud a helyzetben vágni. És a “szimpi” beszóláson 10 percig röhögtem :)
    Szóval egy 7/10et megérdemel, aki tudja nézze meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.