Grindhouse lányok

És ennél ugye sokkal többen hemzsegnek a filmben, fenéért nem mutatják már be..) Rosario Dawson-ról van yummien is pár kép. (közben ez meglett nagyobban, clikity-click rá)

Grindhouse Girls in the Rolling Stone magasine: Rose McGowan, Rosario Dawson

human
írta
2007. 04. 07. 13:06
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Grindhouse lányok” bejegyzéshez

  1. Elsőre nem jött be a trailer, de most már egyre jobban várom, főleg mióta tudom hogy Bruce is benne lesz :)

  2. Tarantino egy ocska plagizer, Rodrigezt pedig nem ertem hogyan engedhettek kamera kozelebe a capafiu es lavalany ota :(

  3. Rodriguez egy isten, a Planet terror kurvajó lett, a Tarantinós Death proof viszont kurvaszar… Quentin öcsi nem tud írni. DE KURVÁRA!

  4. Tarantino nem jó forgatókönyvíró? Rendezőként is remek, forgatókönyvíróként viszont mégjobb. Kit tud még olyan dialógusokat írni mint ő? A világ legcoolabb és legtökösebb szövegei tőle származnak, karakterei meg klasszikusak.
    Rodriguez szintén nagy tehetség, a gyerekeinek készített filmeket meg nem kell nézni. Azokon kívül csupa jól sikerült alkotása van, élükön a Sin Cityvel.
    Nagyon várom már a filmet, igazi kuriózumnak igérkezik.

  5. Tarantino egy tehetségtelen faszszopó tolvaj, és ezt a Death Proof is alá fogja támasztani. Lefogadom, hogy ismét egy unalmas szart csinált, telibefosta a grindhouse-hagyományokat, horror helyett egy dumálós fostalicskát nyomott.

  6. Aki azt mondja, hogy Tarantino nem tud írni, az HÜLYE!!!
    Ha nem tud írni, akkor mi van a Ponyvaregénnyel, a Kutyaszorítóbannal, a Négy Szoba 4. fejezetével, a Kill Billel, és még sorolhatnám, vagy ezek is szar filmek???
    Előbb gondolkodni kéne, nem pedig pofázni a hülyeséget!

  7. Tarantino tolvaj és ezt nem is tagadta soha.A plagizáló az más.Ajánlom figyelmetekbe Vágvölgyi B. András:Tarantino mozija cimü könyvét.Aztán lehet csitulni.

  8. Hát ha te egy könyv alapján ítéled meg a filmjeit, akkor csak tessék!
    Engem nem fog más baromsága vagy akár nem baromsága befolyásolni abban, hogy mi tetszen és mi nem. Lehet szidni, de az tény, hogy hatalmas filmjei vannak.
    Ez kétségbevonhatatlan tény.

  9. én olvastam a vágvölgyi könyvet és sztem egy nagy maszlag fasság, televan a szerző általkreált fantáziaszavakkal egymondatban vanilyen négy öt..oly tömény és ócsárolós..
    aztán pesze elhiszem hogy tetszik de egy szubjektív vélemény, kihogy állhozzá magánügy. tarantino szórakoztató és azon kevés filmes fazonok egyike ,aki kitünően hatást tud gyakorolni a nézőre.. a mozi egy szórakozás, és sztem ő ezt baromijól csinalja, amugy meg a sok duma,a látszólag kusza sztorirendszer a klasszikusan amerikai játékfilmes dramaturgiát követi . kivanez találva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.