Heti Bemutatók: Április 12.

Már megint mennyi film, egy biztos, én még ma beiktatom a Napfény címűt (trailer), addig meg olvassátok ez a gyerek írását róla. Az Elemi részecskék nem volt maradandó könyv, és mivel német film én valszeg kihagyom (azért a Mások életét valamikor majd megnézem, de a rossz tapasztalatok..). Norbit baromira hidegen hagy, Eddie Murphy már jó sok éve nem tudott megnevettetni. A Vadidegen hiába Bruce Willis és Hale Berry, szintén kihagyós részemről azt hiszem. A többiről meg ha csak nagyon jókat olvasok akkor talán. Na ennyi.

 • Elemi részecskék
 • Napfény
 • Norbit
 • Tojások
 • Vadidegen
 • Virágok völgye
 • 56 csepp vér
human
írta
2007. 04. 12. 10:33
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Heti Bemutatók: Április 12.” bejegyzéshez

 1. Azt mondja meg nekem valaki, hogy mi a ménkű van Edi Mörfivel. Büdös a szája? Hogy a francba van az, hogy az utóbbi filmjeiben csak ő játszik, és senki más? Egész egyszerűen röhej. Hogy csúszhat így le egy olyan szinész, akinek annyi kurvajó filmje volt?

 2. Most mi a baj a Vadidegennel? Sztori alapján nem is rossz… És azért Brúszét szeressük.

 3. Most jöttem Sunshineról, és az utolsó 2-3 percet leszámítva (SPOILER!!! a számomra a film csúcsjelenetének számító “átszállás” szcéna utáni részről beszélek SPOILER END) szinte tökéletesnek gondolom. A fanyalgókat ugyanakkor tökéletesen megértem, ezt a filmet könnyen lehet imádni és utálni is.

 4. Sunshine mustsee, többször is!!!!
  Ezekből még a Virágok völgye tűnik érdekesnek és az Elemi részecskékről is jókat hallottam, a többi felejtős. Meglátjuk mennyi idő és pénz marad a Titanic mellett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.