Heti mozi bemutatók: Április 26.

Oké, film és mozibuziknak ez a hét nagyon durva. A halott lány trailere engem hidegen hagyott, a Tíz csapás meg szintén, de a többi mind nézős (vagy már láttam).

Az álom tudománya, ugye ma hajnalban került ki a kritika, a Halálos Hajsza az tulajdonképpen a Running Scared, ami az egyik legtökösebb akciófilm volt tavaly. A 13-mas biztosan nézős részemről. És a Topmodell a barátnőm trailere is tetszett nekem, szóval lehet nem hagyom ki. Ja amúgy hiába Nic Cage, én vártam hogy a Next-et behozzák.

 • Az álom tudománya
 • Halálos hajsza
 • A halott lány
 • A tíz csapás
 • Topmodell a barátnőm
 • A 13-as
human
írta
2007. 04. 26. 16:05
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: Április 26.” bejegyzéshez

 1. a halott lányt láttam a titanicon – egész jó -, a topmodell a bartnőm aranyos a trailer alapján – sztem azis nézős -, az akció nem érdekel, a 13-as micsoda?

 2. topmodell trailere alapjan tenyleg igeretes, de a film elegge lapos sajna
  13as lassan indul, de aztan nagyon bedurvul. mindenkepp ajanlott ha a gyomrod birja

 3. bocsi hogy ideoffolok, de most láttam a scanner darkly c. filmet rákerestem hogy Neked mi volt a véleményed róla, annyit találok hogy nálad ULTRA hype, nagyon várod stb, rég kijött DVDn, de te amúgy is mozibajársz szóval fél évvel korábban van kritika, vélemény etc.., de ebben az esetben mégsem

  üdv

 4. Lehetne esetleg egy Tízcsapás értékelés vagy vmi, mert félek beülni a filmre, mert sztem tuti vmi gagyi dolog, de kiváncsi vagyok rá.
  Megoldható Human?

 5. persze h lehet tízcsapás ha meghívtok moziba :) én pénzt tuti nem adnék a trailer alapján rá.

  aeon: r5 – az orosz dvdkiadás, ami jóval az amcsi előtt van. a kép még nem teljesen az eredeti dvd képe, de már baromi nézhetőek általában. 4 hónap múlva már tuti lesz olyan, ha nem előbb.

 6. A trailerrel engem is megvette a tizenhármas. Tegnap néztem, nem rossz. A befejezés kicsit el van szúrva szvsz. De nézhető.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.