Mire költsél 399 forintot?

RTL kidobott pár filmet 399 forintért. Nevetséges. Kettőt veszek egy önkiszolgálós ebéd árából.

 • I heart Huckabees. Bár én még egy ezresért zsákoltam annó, de most lement az ára. Aki ilyen felszínt karcolgató egzisztencialista komédiára vágyik, annak mindenképp javaslom. Talán azoknak is, akiknek mittomén, a Felforgatóköynv tetszett. Hosszabb Huckabees kritika.
 • Wicker Park. Tudom, Josh Hartnett, a szépfiú a főszereplő, de akkor is. Hogy lehetne utálni egy olyan filmet, aminek a soundtrackjében Múm van például? Nem írtam annó a filmről amikor először láttam, de 399-ért most nem hagytam ott. Amúgy egy romantikus film, és nekem tetszett annó.
 • Végre leértékelték Az éneklő detektív-et 1000-ről, annyit ismeretlenül nem akartam kiadni egy olyan filmre amire musical betéteket írnak, hiába tűnt érdekesnek a nyomozós sztori.
 • Volt még Barbárok a kapuk előtt, amiről csak azt tudom, hogy emlegették egy darabig, de most a haldoklás témára igazából gondolni sem szeretnék olyan formában, mint amit a film sugall. (meg az is lehet, hogy szar.)
 • És volt Űzött vad, aminek az angol címe cool: I’ll sleep when i’m dead, csak ez utóbbiért jegyeztem meg a filmet, még nem láttam.

Biztos volt mér érdekes ebben az érkategóriában, de azokat már nem jegyeztem meg, meg volt Bohóc film is ennyiért lol. Ja igen, Minden lében két kanál – 3 rész ára ennyi, ugye a sorozat valmai 8-10 lemez összesen, azaz 2400-3200 forint?

human
írta
2007. 04. 26. 21:42
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Mire költsél 399 forintot?” bejegyzéshez

 1. koszi a wicker park os infot, meg kell venni mindenkeppen. nekem is tetszett nagyon a film.

 2. Ha jól emlékszem az Űzött vad után került be Clive Owen a mainstreambe, ez volt első főszerepe “nagyobb” filmben, itt figyeltek fel rá. Anno láttam a trailert, és asszem kíváncsi voltam rá. Ennyit talán megér, bár az az 5,8 csillag kicsit ijesztő. :)

 3. Barbárok a kapuk előtt is jó, amlékeim szerint a haldoklás ellenére keserédes, kicsit feelgood, némi fekete iróniával átitatva, 400 pénzt megér.

 4. Hol lehet akkor ezeket megvásárolgatni????
  Huckabeesre már régóta pályázom, a wicker pedig érdekell nagyon.
  Várom a választ, köszi!

 5. A Barbárok a kapuk előtt tényleg jó. Én még anno 990-ért vettem.
  Ismerősöm a big fishhez hasonlította, ami nekem nagyon bejött. Aztán végül is meg van a párhuzam, csupán maradunk a realitás talaján. irónia meg van benne. szerintem inkább depresszióból kiemelő, mint fordítva (ami témájából sejthető lenne). 400-ért meg kötelező. Ja és nyert oscart is ezért fura, hogy elfeledett és ennyibe kerül.

 6. Űzött vad: Mike Hodges újragondolta/forgatta 1971-es kultklasszikfilmjét, a Get Cartert, tehát ez is egy bosszúfilm, kicsit lassú, kicsit uncsi, de van hangulata, és néhány jelenete odavág. Főleg a vége persze, de nem akarok spoilert. Amúgy összeségében valóban egy közepes (max. 6/10) film, de egyszer megéri megnézni.

 7. Sziasztok, 990 Ft a Narco – belevaló bealvós, és a Wendell Baker balhé című filmek, sztem megéri őket megvenni, bár nem 400 Ft, de olcsó így is. (Auchenben láttam)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.