És trailerek is: Csúcsformában 3, Bug

Lesz ami lesz, bevallom, hogy a Csúcsformában 3 trailere szerintem jó, bár a filmet így sem valószínű, hogy megnézem majd moziban.

A Bug meg tutira a bőröd alá mászik horror, csak mert érted, a zsigereidhez nyúlnak majd és rated R, szal nem valami tinihorror móka.

human
írta
2007. 05. 03. 11:14
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “És trailerek is: Csúcsformában 3, Bug” bejegyzéshez

  1. vére nézhetek trailert, je! valahogy hihetetlen módon hidegen hagy a rush hour 3, ilyenkor élvezkedek.

  2. LOL, ez a Rush Our 3 megnézősnek tűnik, pedig az első kettő meg engem hagyott hidegen :)
    És a Bug is elég korrekt.

  3. Nos…hát inkább kihagyós. A Csúcsformában 1-2 még úgy-ahogy, egy unalmas estén szórakoztató volt a TV-ben. Fizetni már nem fizetnék érte. Ez a BUG pedig szerintem abszolút felejtős. Szinte semmi értelmét nem látom ennek a filmnek. Ráadásul a szereplők a rohadt meleg undorító mocskos sivatagban vannak. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de egy rohadt meleg napon, mikor a gatyád rádrohad, és mindened tocsog az izzadtságtól, amikor nem akarsz a műanyag kapaszkodóhoz hozzányúlni, mert odaragadsz, és már úgy bűzlesz, mint ha becsináltál volna, hogy érzitek magatokat. Mert nekem a trailerből ez jön le, és ezek még így büdösen állnak neki hancúrozni, hát olyan hányingerem lenne, hogy az csak na! Úgyhogy mind a 2 tékába való, majd 20 év múlva.

  4. Nem tom, nekem bejött a Rush3 trailer. Sztem meglesem majd… A horrorok nem szoktak megfogni, a Bug trailernek sem sikerült most…

  5. en nagyon szeretem a jackie chan filmeket a csucsformaban 1-2 reszet is lattam es nagyon tetszett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.