Na tessék vallani

Ez már a javított, bocs a bénázásért. Újra kéne szavazni.

link

human
írta
2007. 05. 05. 19:58
megjelenés
57
hozzászolás


57 hozzászólás a “Na tessék vallani” bejegyzéshez

  1. A Karib 1,2 se volt nagy szám, szimplán nézhető, csak úgy ,mint a Bourne.A Fantasztikus négyes jó volt, de nem mondhatnám, hogy várom.Az Oceans 12 is annyira rossz volt hogy a harmadikat már egyáltalán nem várom. A Die Hard 4 korhatáros lesz, ezzel mégjobban megölik a sorozatot , ráadásul már a hármas rész se volt jó.A Transformers biztos jó lesz, Michael Bay érti a dolgát, ez pedig akciót jelent. Egyébként én a Reign of fire óta nem várok filmet, azt nagyon vártam, és csalódtam. Szóval nem éri meg tűkön ülve várni valamit.

  2. Peter: Die hard bárcsak korhatáros lenne (17 fölött), de sajnos Pg 13 lesz tuti.

  3. na jó, de a többi is korhatáros volt, csak magasabb. éérted, a kijelentésed mindegyikre igaz. ha azt mondod h tinikorhatáros lesz, akkor egy szót nem szólok.

  4. az oceans 13.t várom a legjobban, aztán az új bourne.t, végül pedig harryt, h a gyermeki lelkecském is jóllakjon :]
    a fantasztikus négyes 2. részének gondolata is nevetséges (hiszen az emberek 95%a kizárólag jessica miatt nézte meg, 4 azért, mert képregénybuzi, 1 meg csak beült vmire a moziban és pont kifogta), nemhogy a címe :D
    a transformers sztem agyon van hype.olva, tuti nem lesz olyan jó.
    a karibból (talán szégyenszemre) még egyet sem láttam, bruce.t viszont jobban kedvelem a vígjátékokban :]

  5. mondjuk én a Koncked-Up-t bár nem épp magas költségvetésű sztem.de akkor már szavazok valamelyikre:)

  6. transzformerszre ment a bökő:D de amugy a resident evil 3-t meg a 28weeks latert várom a legjobban:D ha kettőt lehetne bökni akkor a diehard lenne a masik:D
    a fantastic fourral az a baj, hogy ott már iylen eszeveszett giga szörnyekkel harcolnak a kepregenyben mindig, es az a filmvasznon kibaszott nevetseges. doctor doom még elmegy de a tobbi siman gaz moziban.

  7. Ocean’s 12 csalódás volt… 11 tetszett, a 13-mat letöltöm elővigyázatosságból…
    Ugyanúgy várom a Harryt és a Karib-tenger kalózait, a többi nem nagyon izgat.
    Sherk 3-mat és a Spideyt is belerakhattad volna a listába. Vagy ha Spideyt nem (mert május eleje), akkor legalább Shrel 3-mat, mert igaz, hogy május közepe, de karib-tenger se nyár még…

  8. Egyébként nehéz döntés, de per pillanat a Karib-tenger felé tendálok. :)
    Május 22-én befigyel. :D

  9. Különben is Harry Potteeer! Csak egy valamit szeretnék tudni: miről fog szólni a film? A könyv ugyanis semmiről nem szólt…

  10. Bourne-t Die Hard-ot várom, leginkább (a Die Hard 3 igenis fasza egy film).
    A Transformers-t tutira elkúrják. Ki is mondtott vmi hasonlót a South Park-ban, hogy “Én itt haldoklom, Michael Bay meg még mindig filmeket csinál, nincs igazság!”

    Nem nagyon vág ide de…Nebasszatok! Tényleg ez lesz a F4 magyar címe?!
    “Fantasztikus négyes: Az ezüst szörfös” (mondjuk lexarom mert kibaszott xar volt az első rész, le volt butítva, mint a daredevil meg a ghost rider)
    De akkoris, Ezüst Utazó a neve! Az X-Men-ben pedig Wolverine-nek Rozsomák, Storm-nak Vihar! Miért van az, hogy Magyarországon akinek csak egy kicsi köze is van a filmekhez az egy címeres faszparaszt? (gondolok itt a dvd kiadókra, felirat/szinkronfordítókra is)

  11. Pont az előbb írtam h még nincs magyar címe, nekem meg nem ugrott be hogy utazó vagy szörfös, csak silver surfer :) mehetnék is OC-t fordítani lehet.

  12. de a rozsomákot azt tudom ám, csak hogy védjem magam. f4 nem izgatott túlzottan sosem.

  13. vágom, ám de ez az X-Men-es dolog mindig felbaszarintja az agyam, pedig amúgy bejött minda3 rész…

  14. Hogy mondhat olyat egy igazi “filmbuzi” :), hogy a Bourne sorozat, vagy a Karib Tenger sorozat eddigi részei, csak “nézhetők”? Vagy hogy a Dia Hard 3 nem volt jó. Eszem megáll, persze, mindenkinek lehet saját véleménye, de akkor is………ezt így kijelenteni, mint vmi tényt….nah mind1.
    Én sem örülök hogy a Die Hard-ot így megerőszakolják ezzel a kiba…tt korhatárral, de sajnos ez van, ettől függetlenül megnézem….mert az előző részek nagyon ott voltak.
    A bourne meg alap, az első 2 rész valami eszméletlen jó volt.
    Karib és Ocean’s 13 szintén alap.
    Harry elmehet a Főnixével a pi…ba, ha fizetnének se nézném meg.
    Fantastic majd DVD-n.
    A Transformers meg látványra csak megéri a mozijegyet, bár 0 elvárással ülök majd be rá.
    A Knocked Up-ot én is várom. Meg Richard Kelly, Southland Tales-ét. Jah és persze tűkön ülök a legnagyobb rendező, legfrissebb filmjének hazai bemutatójáig-ZODIAC
    A külföldi kritikák igen csak bíztatóak.

  15. Karib 3 – Legjobban ezt várom. Bízok Verbinskiben, szerintem nem fogja elrontani a trilógiát. Chow Yun-Fat feltűnése meg külön öröm.
    Potter 5 – Még egyet se láttam, de addig bepótolom és megnézem végre moziban, mert látványfilm vagy mi. Ha meg nagyon nem tetszenek az előzőek, akkor legalább megmarad a pénzem.
    Bourne 3 – Matt Damon megjelenése láttán a Departed óta kinyílik a bicska a zsebemben. Viszont Greengrass irányítása alatt a második rész is jobb lett az elsőnél, ezért megnézős.

  16. Transformers – Ez viszont ütni fog, nagyon. Idei legnagyobb mozis látványfilm címére erőteljesen pályázik.
    F4 – Silver Surfer – Az elsőt se láttam, de Jessica Alba miatt bepótolom. Trailer alapján nem tűnik rossznak, majd meglátjuk.
    Die Hard 4 – Itt bukót sejtek. A gagyiméter már a trailernél is kilengett, remélem nem viszik túlzásba a lehetetlen jeleneteket, mert akkor akár Szállító 3 is lehetne a neve.
    Spiderman 3 – Leggyengébb pókfilm. Túlságosan giccses és tele van logikátlanságokkal. Egyszernézős, a szinkron meg szar.
    Shrek 3 – Ez viszont nagy siker lesz, bár a trailertől én kiborultam. Úgy látszik a Shrek hangulatfilm, az első rossz hangulatban kapott el, a második jóban, a harmadikat meg lehet, hogy kihagyom.

  17. amugy ezust utazonak forditjak a magyar nyelvu trélerben, de azt a filmet cska az mentene meg ha galactus ellen mennenek hentelni

  18. Ezüst utazó volt ő már a magyar nyelvű képregényekben is, gondolom azt követik, és nem lesz egy újabb X-menhez hasonló újrakeresztelés a nevek esetében.

  19. A Karib-tenger 3-ra szavaztam, remélem ezt nem szújrák el, mint a másodikat.

    Harrytől ugyanazt várom mint eddig; a könyvek élvezetesebbek.

    Bourne egyáltalán nem érdekel, az első rész nem tetszett.

  20. Az első Bourne-t én se szerettem, de a második az nagyon jól sikerült.

  21. “miért? nincs flashed?”

    nem, hanem azért, mert már csak az eredményt láttam, amikor idejöttem.

    most visznt tudok.

    ismét egy nem teljesen kóser szavazómasina:)

  22. Ezek közül egyik se fog meg nagyon, bár a POTC3-at és a HP5-öt biztos megnézem. Bourne3: ha olyan lesz, mint az előző 2 rész, nem lesz gond
    Ocean’s 13: inkább az első film fílingje kéne bele, mert a 2. oltári szar volt szvsz
    Die Hard4: most, hogy levitték a korhatárt, nem hiszem, hogy jó lesz
    Inkább a Simpsons movie izgat, vagy a Stardust, de jó lehet még a Ratatouille, meg nagyon érdekel még a Robert Zemeckis-féle Beowulf is, főleg, hogy abból még egy képet se láttam még (bár az inkább őszi megjelenés).

  23. Rocco visszatér 7… én ezt várom haha
    amugy dáj hárd…
    karib tengeren ti mit esztek?

  24. A Karib tenger-nek is túl nagy feneket kerítenek, egyáltalán csodálkozom, hogy annyi kalózos bukta után ez egy mega siker lett, oké nem rossz , de azért annyira nem is kiváló.
    Sajnos a Die Hard 4 előzetesében benne van minden , a besorolás miatt meg le is húzhatjuk a filmet…ámbár ne legyen igazam

  25. Karib tenger? első rész jött látott győzött, második is jó volt csak egy pöttyedt hosszú, de még belefért, harmadik meg nyílván várós így.

    Kalandfilmek reneszánsza kéne.

  26. Karib tenger 2 sztem rohadt uncsi volt (1 az bejövős volt pedig)
    Fantastic 4 egy rakás kaki, mondjuk én csak Michael Chiklis miatt néztem meg, hogy lássam milyen mikor épp nem Kemény Zsaruskodik…na aztán rárakták azt a “kő jelmezt”, szal már mind1 volt. Maradt Jessica Alba, aki néha nem volt láthatatlan :)

    Marad a Die Hard 4, ami sztem ütni fog a Transformers-szel egyetemben.

  27. Nekem a Karib-tenger olyan egyéjszakás kaland. Élvezetes, oké, nagyjából még emlékszem is rá, mi történt, de ennyi.
    A plakátok viszont tényleg bejövősek.

  28. A szinkronizált trailerben (Pókember előtt) már Ezüst Utazó néven mondják a címben, szerintem akkor az hivatalos.

  29. mit mondjak alig birtam valasztani, vegul a karib tengerre boktem. azt legalabb kedvelem. potterbol egy reszt sem tudtam meg megnezni, pedig tobbszor nekiszaladtam kulonbozo epizodoknak de max 1 ora es kikapcs. a bourne es az ocean’s sorozatok masodik reszeit szerintem elkurtak, igy egyikbol sem varom az ujat. transformers talan – talan de remenykedni nem merek, die hardot meg nem tudom, szeretem mindharom reszt de olyan sokaig hittem hogy trilogia hogy meg szoknom kell a negyedik resz gondolatat.

  30. Egyértelműen a Karib-tenger 3…. az tuti jó lesz.

    A HP5 is érdekelne, csak le vok maradva még a 3-nál film ügyileg, és könyvbe meg pont az 5. jönne.
    DIe Hard 4: kurvára félek tőle, h kb annyi lesz benne az akcio mint a trélerbe
    Transformers: a Sunshine után soha többet nem ülök be hájpolt filmre
    a Fantastic4 + Ocean’s13 meg természetesen érdekel de semmi xtra.

  31. vicces mert a sunshine annyira közel sem votl hypeoltm, mint a transformers vagy a 300, csak itt a filmbuzin.

  32. A sorrend:
    Die Hard 4
    Ocean’s Thirteen
    Harry Potter 5 (a 3. rész kifejezetten tetszett)
    + Ratatouille

    A KTK engem annyira nem fogott meg, a Transformerstől meg Micheal Bay miatt félek (A Szikla meg a Bad Boy első része jó volt, de azóta…), talán még a Bourne Ultimátum befér a legjobban vártak közé…

  33. ez borzasztóan ciki!

    minden képregény olvasót sért Az ezüst “szörfös” cim..

    EZÜST UTAZÓ -nak hivják!!!!

  34. Ezekután csakazértis hagyd meg ezüst szörfösnek, Filmmaistro! Tiszta vicces más felháborodását olvasni.

  35. hát így látatlanban nem mondanám még, hogy a kettő sért, de az első mindenképpen :)

  36. karib tengert – várom
    transformerst – várom
    bourne-t – várom

    die hard 4 egyszer nézős lesz szerintem (ne legyen igazam)
    oceans tizenhárem – szintén zenész

    harry puttyort meg alapból bojkottálom

    én még a vacancy-ra is kíváncsi vagyok, hogy antal nimród mit tudott kihozni a témából

  37. vacany = nem nagy költségvetés. szavazás címe: nagy költségvetésüek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.