Tango és Cash

Ha már Utolsó cserkész meg ilyesmi, akkor újráztam a Tango és Cash-t ami ugye szintén a nosztalgia jótékony homályába burkolózott, mivel ki az a hülye aki megnézte agyonvágottan és talán újraszinkronizálva egyszer is az rtl-en. A filmben meg mégiscsak rambo egy b*zi és Kurt Russell osztja a témát, rengeteg beszólással. Olyan jó kis 80-as évek beli akcióhülyülés.

Cash (Kurt Russell) és Tango (Sylvester Stallone) nagyot arat

Egy mondatban összefoglalható a történet: Tango és Cash baromi sok gondot okoz egy elmebeteg bűnözőnek, ezért az rájuk ken egy gyilkosságot, de megszöknek a börtönből és lefülelik. Ennyi, mondtam én hogy 100-as szög.

Amúgy azt hiszem nem vagyok oda a kocsikért, így pont mint régen, úgy most is csak ásítoztam a nagy leszámolásnál. Olyan összecsapott volt az egész vége, de hát egy börtönből való szökés után már nincs sok dolog amit a történethez lehetett volna karcolni értelmesen. Azért a “nyomozás” során akadt még pár szórakoztató mozzanat, aztán jött a csoda golyóálló kocsi a gumi kerekeivel és ásít.

Ami durva, hogy Teri Hatcher jól is tudott kinézni régen. Kurt Russell meg szinte mindig jó, így már csak Stallonét kell elnéznünk a filmnek. Ezen kívül van itt minden, random cici a parkolóban, sok lövöldözés, vérengzés, macsóság, kacsa, Szökés, meg ilyenek. Meg persze rengeteg jó duma, az az ami miatt még mindig működik a film kivéve az utolsó 20 percet.

Oh, I’ve had enough of this. Too much television… can hurt your eyes.

human
írta
2007. 05. 06. 21:54
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Tango és Cash” bejegyzéshez

 1. Mikor megigérik, hogy egy karcolás se lesz a kocsin – na, azon tizenévesen is csak röhögtem…

 2. én néztem be (sajnos mindig.. ciki, nekem vannak ilyen nevek meg szavak sajna)

 3. “kivéve az utolsó 20 percet kivéve” :)
  Szóismétlés rulz. amúgy régen én is szerettem, de ez nem olyan újranézős mint az Utolsó Cserkész pl. Azért láttam jópárszor :)
  “Francos krumpli” :D

 4. hehe, ha ma a “rambo is a pussy”-t buzinak fordítanák lenne nyivákolás a szinkronvédő ligától, bezzeg így, elferdítve az eredeti verziót szállóige lett.

 5. hát igen, régi nagyon nagy kedvenc, nemrég néztem újra énis=) Annyira hiányolom a régi idők iszonyatjó szinkronjait. Ide tartozik még a Bad Boys is, ami még nem kicsit durva volt=)

 6. winnie: tőlem aztán nem. Az angol idézeteket elnézve viszont van olyan jelenet ahol felhördülnék (szerintem nem sikerült jól a magyarban)

 7. Francos krumpli ^^
  Nagy film, pár hete néztem újra. Szeressem. Kurt Russel meg rulzza a Ru!z-t is :D

 8. Nem ertem, hogy csinaltak, de tobb, mint tiz ev utan is emlekszem a zenejere.

 9. Uh, ez is nagy film volt régen. Jó kis dumák, jó kis verekedések, akciók.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.