Ha rosszak voltatok: Hairspray

Asszem a Hairspray trailere büntetésnek tökéletesen megfelelő, rosszabb mint egy verés. Komolyan, nem értem hogy vállalhatta akármelyik színész is. Travolta női ruhában? Biztos vicces lesz. Minden női ruhába öltöző férfiszínészes film jól sikerült mostanában: Big Momma, Egy szoknya egy nadrág, ilyesmiket vízionálok.

Hairspray

human
írta
2007. 05. 09. 01:50
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Ha rosszak voltatok: Hairspray” bejegyzéshez

 1. ebből az eredeti milyen jó volt!!! Divine zseniális volt a maga nemében (ez így most viccesen is hangzik, de isten nyugosztalja)

 2. beszúrtam hozzám az 1988-as eredeti trailerjét ha valakit érdekelne miből építkeztek!

 3. a filmet nem láttam még, csak részleteket. a zenéje megvan és nagyon jóóó nekem nagyon tetszik.

 4. Én ma méztem meg a filmet, és valami iszonyatosan jóóóóó!!!
  El lehet olvadni Zactől:P

 5. Én tegnap láttam. Nagyon jó, meg a zenéi is baromi jók. De persze az eredeti felülmúlhatatlan. Tök másra hegyezte ki a szerepet Travolta mint Divine. Divine viccesebb. Travolta táncol:)

 6. Lehet, hogy a főszereplők IQ-ja egyenként is sokszorosa azokénak, akik lesz*ozzák ezt a filmet. Az IQ valahol ott kezdődik, hogy ha valami tetszik, annak örülj, ha nem, akkor is gondolj arra, hogy másoknak tetszhet. Ő azért másvalaki, és nem te…

 7. Nekem nagyon kellemes csalódás.
  Szuper a zene, kellemesen “bárgyú” a történet, igazán alkalmas a kikapcsolódásra. Azoknak akik szeretik a zenés filmeket, kihagyhatatlan.

 8. Szerintem tök jó film! Nem kell lefikázni, mert nagyon jó, a zenéje is szupi! Előbb nézd meg a filmet utána írj ilyen dolgokat!!! És Zac állatira helyes benne(meg am. is!!!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.