Egy kis Potter

Jövő héten lesz RTL-en az Azkabani fogoly, ami eddig magasan a legjobb Potter film. Úgy van, az RTL-nek nem sikerült úgy időzíteni, hogy aHarry Potter és a Főnix rendje poszter bemutatóra végezzenek az eddigi filmekkel, de megint vasárnap esti szupermozik azért. Ezt nem bírom amúgy, ha több részes a sorozat, és gondolom megvették a Tűz serlegét ami majd országos szupergigamozi lesz, akkor előtte a vasárnap estéket ki lehet tölteni a régi részekkel… damn.

Aztán hülyülésnek meg itt van a Star Wars plotja kicsit átírva Potteresre.

És végül van egy viszonylag új trailer is, lehet csekkolni. Full akciófantasynak néz ki benne.

15 hozzászólás a “Egy kis Potter” bejegyzéshez

  1. Akkor a HP7. részének szinopszisa:
    Kiderül Voldemortról, hogy Harry apja, és Hermioneról, hogy Potter ikertestvére. :) Jó lesz ez…

  2. Elvileg csak 7 részes lesz, szóval bele kell zsúfolni mindent az uccsó durrantásba. :) De ki tudja, lehet hogy csinálnak egy TV sorozatot a filmek után, ami a Potter ERA-ban játszódna. Money money money… :) (mellesleg én szeretem a könyveket)

  3. Hahha =P

    Jólesz ez is meg a többi is osz’ jó.. Annyi valóigaz, hogy ahogy már kicsit idősebben ( :D ) megnéztem a HP első és második részét a múlhéten (HBO>RTL) kicsit gyerekesnek találtam. De még így is tetszett. A többi részben lassan felnőttösödik a dolog. Ez az új rész már 18+os? Vagy erről letettek?

  4. “Allof this will be set to an orchestral score composed by John Williams.” :D

    coce: nem derül ki sajnos (rapidshare powa)

  5. Akkor legalább valami olyan derüljön ki, hogy Voldemort felett is áll valami nagyobb gyémántvérű sötét varázscsákó, és aki “nem hogy nem mondjuk ki a nevét de nem is tudjuk” arra utasítja Voldemortot, hogy győzze meg Harryt, hogy álljon át a Mardekár házába, miközben az ablakból nézik, hogy Ron-ék a Tiltott Rengeteg nevezetű erdő”területen” kis bolyhos varázsmackók segítségével újonnan toborzott ironikus fehérruhás sötétmágus szolgákkal harcolnak.

  6. Miért van mindenki elájulva az Azkabani fogolytól? Szerintem pont az lett a leggyengébb. Mondjuk az is igaz, hogy én az egész filmsorozatot nem tartom túl sokra, a könyvek színvonalától igen messze vannak. Az egyetlen dolog ami jó a filmekben az a zene. Spielbergnek volt igaza amikor nem vállalta az első részt: “A fantáziát nem lehet korlátok közé szorítani.”

  7. Bazki hogy tudsz így fogalmazni?????

    “Úgy van, az RTL-nek nem sikerült úgy időzíteni, hogy a bemutatóra végezzenek az eddigi filmekkel, de megint vasárnap esti szupermozik azért. ”

    Én sokat kibírok de azért ez dúrva, nézd már meg mit írsz le.

  8. szerintem teljesen világos, bár én tudom mit akartam leírni. ha fáj akkor nem kell olvasni, komolyan.

  9. Nem erről van szó, csak nem hiszem h neked nem tünt fel. Én sem vagyok egy fogalmazás zsonglőr de azért ha valamit leírok azt átolvasom. (félre ne értsd nem köcsögségből írom csak egyszerűen már azthittem h én ittam sokat vagy valami) :)

  10. kihagytam hogy “Úgy van, az RTL-nek nem sikerült úgy időzíteni A POTTER FILMEK ISMÉTLÉSÉT”, de én akkor is értem a mondatot még mindig :)

  11. Lehet hülye kérdés, de miért is nem sikerült az rtl-nek úgy időzítenie? Nem júliusban jön az új rész?

  12. És mikor végez az ismétlésekkel? még májusban. nem úgy hogy a következő héten a moziban folytathatod :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.